Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po nalogu Vučića a I zbog prezaduženosti diže tenzije, a nema para ni za gume za gaća.
Ljudi najavljuju otcepljenje godinama a šta mi najavljujemo? Čekamo da vidimo šta ako? i kad bi? Treba krenuti u napad prvi, nemoj mi merhameta ko 92-ge. Kad zauzmes linije na Drini onda merhametaj.
Zapad je taj koji podržava Dodika ništa on nebi smio da nema zeleno iz OHR-a. Zato nema se šta čekati, pravac Brčko spriječiti nove zločine i genocide koje nacisti iz tzv rs-a spremaju.
Bar se vi možete organizirati Vakat je na Brčko ići da se spriječi spajanje dva dijela tzv rs-a i zaustaviti plan nacista iz tzv rs-a o sljedećem genocidu i zločinima.
Brcko je kljuc svega
Dodo sve ti j
Dodik, Vučić, Orban i nažalost Erdogan sa njima u talu kao Putinovi duhpelisci
A Čovića nema je li hahahaha jb..o li ti on kevu on i podržava Dodika i nagovara ga na sve ovo.