Postignut dogovor na Kosovu
0
Boris Tadić: Srbija neće ratovati
Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je Tadic,sto ce ratovati kada uvijek izgube,covjeku je doslo u glavu da su gubitnici
Pametan potez Tadica budimo realni kome je stalo do rata? Nije ni albancima sa kosova sigurno nego hasim taci igra kako mu ameri govore a Tadic nece da nasjeda na to. Pametno !! Pozdrav svim ljudima dobre volje od postenog Srbina !!
hajmo, gaca, carapa, majca, boxserica i bombi, hajmo, gaca, carapa, majca, boxserica i bombi,
@bosanceros Jasta nego se mijenjaju brate moj, samo to smrde i njihovi mentori evropa (tj. medjun. zajednica) ne zele i ne mogu priznati, jer ISTINA JE JEDNA: http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU OVAJ CLIP NIJE MUSLIMAN NAPRAVIO, VEC UPRAVO UPLAŠENI KRSTAŠI (DOKAZ JE FAŠISTIČKA PORUKA NA KRAJU: THIS IS A CALL FOR ACTION!) SVI SU ONI SVJESNI ISTINE: ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD!
david guetta poginuo u saobracajnoj nesreciii!
budimo opet realni,ratovala bi srbija veoma rado da moze.bajke i mitovi koji su usadjeni u generacije srba o ratnicima i \'nepobedivosti\' su ipak samo bajke.lazna istorija je srbiju i kompletan srpski narod toliko kostala da su danas najmanji u svojoj istoriji a o slabosti da i ne govorimo.vremena se mijenjaju globalno.
srbija NE SMIJE ratovati!!!!!
aLJBANCI,, yyeb.ite im mamuuuuuuuuuuuuuuuu breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))) muahahahahah
ne kontam sto li se tadic zali,il mozda nije zadovoljan sto policijska akcija specijalne jedinice ROSA nije bila stroga ni blizu onih akcija srpske policije 90-tih godina....e tadicu pa nismo svi krvnici kao sto su srbi;)
Kako ono bese - spasi Srbiju i ubi seeee, Tadicu Boriseeee xDDDDDD
Izgubili ste Kosovo i tacka . nikada i nije bilo vase, vi ste Srbi sve pokrali i sada se vraca gdje i treba da bude, ukrali ste i jezik pa eto kada gledate Tursku seriju mozete vidjeti da vam se pola rijeci slaze sa Turskim, znaci i to ste ukrali,vi ste psihopate vi svi dobro znaate vasu historiju da ste rumunski cigani Posrbice i svaki srb to zna a dodje ovdje i glumi nekog pravog srbina, A za mene su svi braca na Balkanu i Albanci,Sandzaklije,Bosnjaci i treba da budemo slozni da istjeramo ovu bagru sa nasih prostora i da zivimo u miru kako zasluzujemo.
samo tako ni pedlja albanske zemlje nedajte.srbi u smrdiju
http://www.youtube.com/watch?v=avHVOHsN3T0
Amere sto se primas smrdo
@teufik E moj jarane, ti si slijepac kao i vecina Alijinih sljedbenika koji su upropastili muslimane na Balkanu... Ne kontas da je ostala JUga da bi to bila najveca islamaska drzava na Balkanu, a ovako ta ista Amerika i Zapad su napravili DVA TORA (KOSOVO I 24% BiH) i u njima drze muslimane u konc-logoru... E moj, hajvanu, ne kontas ti da je razlika izmedju Radovana i Alije samo u dvije stvari, sto je Alija bio O.S.U.N.E.C.E.N i h.o.m.o.s.e.k.s.u.a.l.a.c, a za Radovana nema dokaza za ovo..Zato u tor i bleji...BLEEEEEEEE.
Jade Tadicu, klekni i izvini se, NISI ODAVNO...SKORO TRI DANA, SLUGO OFUCANA...
amerika utjerala strah u kosti srbima, ne smiju da pisnu mogu šiptari da rade šta hoće