Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cija je genijalna ideja postaviti vucicevog covjeka za govornicu ??????
Ovo je ključno pitanje, ko mu dade mikrofon i zašto?
Znaonsam da je to Beogradako Maslo!!!!
Jehbi ga od para se zivi, to je dritan shvatio i prodao se vukodlaku. Najzalosnija je cinjenica da bi ovaj za pare bio spreman da ubija za vukodlaka, kao i da pravi cevape od njegovih protivnika. Pitanje je da li je dritan zaravo uopste albanc ili je prerusena ana brnabic??
Upravo tako. Dritko je shitko
Ne treba smetnuti sa uma da iz jazbine FPN su se iskotili Seselj, Kecmanovic i mnogi drugi ideolozi cetnistva. Taj fakultet i danas obrazuje i "upucuje"razne Dritane, koji "kulturom sutnje" povladjivaju UZP-ovskim politikama Dodika, Covica i izdajnickoj politici Bakira. S toga je Dritan proizvod a ne slucaj.
Fala qurtzu da je neko skontao
naravno skontali smo mi a malisa se izgleda prodao dobro i od ranije
Moguce da je gospodja u pravu, ali ne treba osudivat dok se ne dokaze. Ipak je CG vlada uradila puno za nas priznavsi rezoluciju o gonecidu. Nemojmo to zaboravit. Dritan nije Crna Gora nego citav taj narod koji nam daje podrsku. Pa novi kombi za navijace i takvo cojstvo je nesto.
Dobro da još Putina nitko nije spomenuo, a gdje su tu su....
Vučić mu pisao text
Upravo tako sve radi po instrukcijama iz Beograda
Pere se pred Srbijancima, valja mu brat sa Brnabićkinim bratom skrbiti poklonjenu zgradu moderne bolnice u BG. Zato je bitno doći u Srebrenicu i kod zapadnjaka pokupiti poene, ali i sve reletavizirati ("neki entiteti su izvršili genocid nad nekim drugim entitetima") da ne bi kod Srba dobio hipoteku.
Izbjega je da kaže išta o genocidu, a to ne ide bez žrtve i ubojicama.
baš mi je žao dritana.prođite se čovjeka više.
Idi baba pokrij se ušima Hahahahahahah