Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jadan ti nisi došao na sahranu da ti gume ne probuše...fuj
Proradila savjest pred smrt. Dabogda crko ko pas.
JOS JEDAN SRBIN JE POSTAO NOBELOVAC http://www.nobelprizeliterature.org/ DOBRICA COSIC!
Ostaces upamcen kao pristalica fasiste Milosevica i izvrsilaca genocida u Bosni i Hercegovini. Glumacke sposobnosti su ti osrednje ali imao si posla jer si bio rezimski glumac. Na tvoju zalost to je sve.
O nekada postovanom Bati Zivojinovicu mogu samo reci da se ne pravda nikome.Biti 7 mjeseci na Palama gdje se odlucivalo o zivotu i smrti neduznih, ane sapnuti nekom od bolesnih umova da se to ne cini (ako nije smio kriknuti da nadjaca krik raskomadane djece, zena i staraca i svih nevinih) potvrdjuje da i on pripada genetski istim metalnim sklopovima. Sjetih se u ovom trenutku jedne kulturne umjetnice u Beogradu,kada je uz novogodisnje zelje pozeljela da se srpski covjek osvijesti. No posumnjala je jer misli da je u glavama srpskog naroda ugradjen davno,davno genetski kod (monstrozni kod).
Laže. Od Dvornika fuck of.
Nek\' sam i ja progled\'o...
Fuad je panglu!
Pustite Covjeka Na Miru.... On Je Jedan Od Najbolji Glumaca Is SFRJ..... Zato Smo Svi Gledali Valtera.... Ako Ga Toliko Mrzite... Ima Novi Film Za VAs..: ALIJA IZETBEGOVIC BRANI SARAJEVO -1. Prvo Vas Laze -2. Onda Vas Krade -3. Kad Ste Vi Onda u Govnima, Onda On je na Vrhu..
Vi, tzv. bosnjaci, se stvarno bolesni. I nema vam lijeka. Jos samo da se Srpska i Herceg-Bosna odvoje i da podignu zid kao Izrael a vi onda kenjajte o genocidu koliko hocete.
MRŠ.
legendo nastavi ti zivjeti u zabludi...a kazem ti samo se zamisli da smo na pocetku rata imali pola vaseg oruzja otjerali bi vas do rumunije...s onolikom jna silom niste mogli pokoriti polu naoruzanu armiju...smijesno
Ja sam ti ta starija generacijai ne sjecam se da ste igdje ikad dodli bez pomoci nato-a, amera, hrv vojske ili nekog petog ili desetog. Ma na mapi vas ne bi bilo na mapi lave
Haj M R Š!
da li znas da je armija BiH dosla na vrata Bl kad su stranci prekinuli rat a stariji iz tvog naroda znaju kakav je tad haos kod vas bio..zapitaj se sta bi bilo tad
ANTI SRB. Seronjo, protiv svih vas kad hocete. Samo vi bi opet pistali, heljp nato, heljp sad
HUSKEEE, jesmo li te trebali pustiti da ti kopas rovove oko banjaluke, bijeljine, sokoca, pala, trebinja i da ti ispaljujes 400000 metaka po nama? Pa levatu rat je bio i bilo je ko koga nadj.ebe. Vama da nije bilo amera i natoa na mapi vas ne bi bilo, aloooo, na mapi.