Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada bi uradio kriticki osvrt na sliku ali ne mogu.. Postim..
ajd kad se omrsis..
Sve je jasno kao dan!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nista nije pogrješio
ali si ti pogriješio!
što,što je crtao čovijeka koji je jedan od kreatora genocida u mojoj drzavi jer je ti ocigledno ne smatras svojom
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj dokument pokazuje kojiko su se oni dosadjivali dok smo mi ginuli. I ne treba sad neko pametovati, crtao ovo, crtao ono, asocijacija na ovo ili ono. BILO COVJEKU DOSADNO I NIJE ZNAO STA DA RADI, TO JE PREVOD OVOG DOKUMENTA.
Bolje crta od Picasa :-)).
Slikovito je objasnio sve.nema sta
Citam ove komentare pa ovih cetnika je sad najvise na Klixu, sta je reci...
Uglavnom su prepoznatljivi po tome sto ostave dislajk, u prolazu. Ne znam kako se samo mogu zamarati time da vise ovde i pucaju "kontru" na ono što pišemo
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/niksic-i-helez-zalozili-se-za-stradalnike-nesretnog-sukoba
Ha, ha, ha... i to sve nacrto onaj seksualni manijak!!
https://www.facebook.com/pages/Sigurni-parovi/238427339653735 ali mi crtamo vama novac u djepu
Tko bi rekao da imam slicnosti sa Klintonom--> ruke crtamo na isti nacin :)
...čika bile..fala ti štos nam donjo mir...sreća pa precjednićki mandat traje četir a ne osam godina...j­­ebać si ti, malo j­ebo nas, malo moniku...kuri te bolac, balkanci ginu, ti šaruckaš po papiru...i balkanci opet nikako da skontaju...
Nije mu šaptao đavo, nego zmaj. Slobo, šaptač od zmajeva
Jao, kakva važna informacija -_-
stvarno ne volim komentarisat', i znam da ovakve gluposti ne zasluzuju komentar, ali cini mi se da se ljudima u bosni i hercegovini na tanjiru non-stop nudi ovo smece, tipa ophra-show, ili kako se vec njeno ime pise. pa nema smisla ljudi!
eto onda ti je primjedba dobra ili zapazanje...svaki dan nam se servira porcija smeca, ne znam zasto ali tako je.
valjda misle da smo k'o u vicevima. a nismo se ni mi bas u najboljem svjetlu pokazali. kada covjek cita komentare na forumu, mogao bi jos i pomisliti da niko nema licnih problema, jer covjeku iz bosne i hercegovine je jos uvijek najvaznije koje je ko nacije i koje ko vjere. ne kontam!
Milosevica savjetuje azdaja, a ispod se fino vidi andjeo kako mase krilima. Ta slika simbolizije bosanske muslimane. Ispod su nacrtana dva srca. Jedno simbolizije njegovu neizmjernu ljubav prema muslimanima i Siptarima. Dusa od covjeka ovaj Klinton.
SVAKA CAST
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH juče saopštile da od 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio narodu da za sad bude smiren, a Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
nick ti sve govori hahaha