Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH-i je potreban Vrhovni Sud da bi se krvolocne, izdajnicke i lopovske dzzukele mogle tuziti...!!! Za to su se genocidni prddstavnici toliko plasili Vrhovnom Sudu i blokirali bilo kakvu inicijativu...!!!
Nikola spiric je sa tihicam vec pet godina intenzivno radio na blokadama, unistenju i izdaji Bosne i Hercegovine...!!! TO se mora sve staviti na vidjelu i tuzbom staviti iza resetaka...!!!
Takodje priremati tuzbe protiv spirica, dodika, ane trisic babic, barasina, tihica, covica, mije kresica, borisa tadica , dobrice cosica , carla bildta, itd...!!!
Revizija tuzbe protiv servije i vracanje Ustava RBIH-e...himne i zastave RBIH-e...!!!
Ovaj servodojac ( dadilja mu je bila okorjela servijanka-cettnikusa) salje Sorensena za POSLJEDNJI udarac unistenja nase domovine...!!!
@fsdf Potpisujem svaku tvoju rijec ko i ostalih koji su ostavili komentare...!!!
VID VID RATTNOG ZLOCINCA KRVOLOKA...!!! STO DAJE IZJAVU A VEC DVADESET GODINA RADI NA UNISENJU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! SIKTER...!!!
Ovaj ekstremni desnicar kao i njegova supruga zasluzuju da budu pozvani za odgovornost, vise nego Hadzic, za sve ono sto su cinili za Milosevica i velikosrpski projekat. Srecom, ovakvi tipovi imaju sve mannje uticaja i njihove namjere su davno ogoljene, a oni prepoznati, kao i Milorad Dodik, bas onakvima kakvi stvarno jesu.
Karl Bildt zastitnik ranih zlocinaca kakva je osudjeni ratni zlocinac Biljana Plavsic, nema nikakvu stvarnu potrrebu da se oglasava o ovim pitanjima, a ipak to uvijek cini prvi. Karlu Bildtu bi za njegovo dobro trebalo ipak neke stvari pojasniti, jer njegov fasizam, kao ni fasizam Miroslava Lajcaka, vise ni na koji nacin ne mogu proci.
Stalni član svih sjednica Bilderberg grupe si frajeru,ko te ne zna skupo te plati.Ima li ijedna funkcija u MZ,a da je nisi obavljao,te specijalni za ovo,te za ono,te objednom poznavaoc ovog i onog,MARŠ