Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jesi se krio jado jadni, CRKNI DUŠMANE PAGANSKI
BEOGRAD TE JE Z.G.U.Z.I.O-----priznaj paksu.
E jeste srbima zapalo da im ovakvi mazlumi budu vodje... Nije ni cudo sto ih svi preziru...
Pa da Dabko de nam malo o tome kako je za vreme Otomanskog carstva Bosna dala mnogobrojne heroe u borbi protiv araca dok Serbi (sluge ) bili najodaniji Turski vazali .Pa tako Bosanci i nisu imali podrsku Istanbula u stvaranju jake i stabilne Bosne sto su naprotiv Turski vazali veoma dobro iskoristili i pokrali sto se je moglo ... Truhni smrdo otpadnicki i sklepaj kukomoljke dok se piskis u krevetac )))
Nisam vam ja kriv sto ste bosnjaci.
zaboravili su napisati da je na kraju razgovora Karadzic pocastio sebe i novinara urinom vlastite proizvodnje.
lazni akademik je dodik jer je zauzet cio dan ko i dodik danas.
Poselamio te Alija i reko je da ce ti pi.cku razbiti .....
Fakat ovdje ima extremnih srbskih nacioanalista na ovom sa-x. Pa to je strasno!!!!!!
Srbi za 2000 godina ne da ce se vratiti na KOSOVO nego nece ni postojati,bice i Beograd Albanski grad kao sto je nekada cio Balkan bio Ilirski tj. Albanski!
AKADEMIK je negdje iskezio zube, nemaaaaa gaaaaaa
sax po običaju širi zločinačku propagandu kao što nam danas \"patriotske\" svevijesti.ba plasiraju udarnu vijest da je \"ministar unutrašnjih poslova Srbije Dačić poslao telegram saučešća poljskom narodu\". udbašiiiiiii koga boli k... za vaše lažne vijesti?????
Ma jedi goFna, pseto genocidno!
Uvijek sam se pitao sto nas nazivaju glupim Bosancima.poslije ovog rata papaka mi je jasno.Beograd i Zagreb ih iskoriste,glupe Sejde, koje sebe nazivaju Srbima i Hrvatima, i onda nabiju nogom u dupe.Eto odakle nam naziv glupi Bosanci.U slucaju papka Karadjica se ne moze reci jer je on glupi Crnogorac.Nazdravlje Sejde.
Ma vi srbi i niste tako loši dok se ne prihvatite gusli, puški i lakrdija tipa Šešelja, Karovana i Slobe, e tada izgubite sve europske i bilo kakve druge kvalitete.