Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolest je čudna stvar! toliko mržnje radi stava jednog državnog organa nije normalno stanje svijesti. znam da ste uvjereni da su srbija i \"njeni saveznici\" (srbi iz bosne, srbi iz hrvatske, srbi iz CG i babini muslimani) uzrokovali svu nesreću u yugi ali to je vaš problem koji vam se obija o glavu. bojim se da će biti kasno kad saznate ili kad prihvatite istinu da je to malo složeniji problem i da za njega krivicu snose mnogi elelmenti, kako u yugi tako i u evropi i svijetu. tu prije svega mislim na njemačke interese, interese engleske i amerike. što se tiče presude haškog suda meni je svejedno. dabogda niko od vas muslimana koji su počinili zločin ne bio osuđen i dabogda svi srbi koji su počinili zločin bili osuđeni na najstrožiju kaznu.
\"izrugivanje pravdi i žrtvama\" Čuj ovo odkuda VAMA U SRBIJI PRAVO DA se odjednom brinete za Bosnu i dešavanja a niste hahahaha u ratu pomagali srbe i radili genocid... ajoj majko pa ko krije RATNE ZLOČINCE, OVOJ SRBIJI treba takve sankcije dati da bude izolirana više nego opsada Bihaća, Sarajeva, Žepe, Goražda, Srebrenice itd, treba vama suditi ne samo za zločine i pobijene nego i za sve one žive koji su preživjeli rat u tom okruženju jer VI STE BILI TA STOKA koja je izgladnjavala narod i propuštala i otrovala hranu u okrug Bihać, pa vas stvarno treba sve istrijebiti iz Bosne od prvoga do zadnjega!
Vi ste se usudili komentarisati presudu, vi koji ste pocinili i koji ste osudjeni za najgore zlocine koje poznaje civilizacija. Ako je ikom sud isao na ruku to je vama, jer su vas spasili dalje bijede. Vi ste zlocinci koji ne smiju da pogledaju istini u oci i najneciviliziraniji narod na planeti. Doduse kakav narod takve vodje. Nemoralani genocidni majmuni napadati nenaoruzan i goloruk narod. SToko fasisticka. Svi oni koji su branili ovu zemlju od ovog srbocrnogorskog agresera je heroj i ponos Bosne i Hercegovine. Pravda mora pobijediti i osloboditi generala bilo kakve odgovornosti.