Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li i srbi nestati?
To je sve radi bosanaca koji pisaju u Jadransko more :)
zeljko malnar i zak kusto ce sad u expediciju. treba ustanoviti da li amebama(pretecama srba) prijeti nestanak.
Znam jo to odavno,Jagica mi rece???Pak tak sto mi te skutore i ne volimo tak pak.
Oj Usama mili brate baci jednu na hrvate
M.o.ro.ne., mr.š u Rvat.sku. Ionako si ovdje majoriziran. Da ti ne bi mami.nu pi.cu moj ... majorizirao,
Kod nas nema te opasnosti. Nista se ne gradi niti ce.
sad mi je tek jasno! zato naši neće da grade ni nove ceste ni hidroelektrane niti bilo šta - ne žele ugrožavati ovo malo dragocjenog prirodnog blaga po kojem smo jedinstveni u evropi! živjela bh ekološka svijest!
morate prvo sastaviti vladu na 24% budalo.
nestace i hrvatska zna se dobro da je to sve bosna bila, i slavonija i dalmacija samo istra nije, i narod je bio bosnjani i zagreb je bosnjacki i sandzak i zapadna srbja i sve ce to opet biti bosna sa samo bosnjacima ili milom ili silom, probudite se bosnjaci
oni su koleteralna steta.
a sta je sa hrvatima u BiH??? hoce li i oni se utopiti u toj infrastrukturi
sad ce sve covjecje ribice kod nas preci
koji bolesni komentari, na tako beznacajnu temu. BBC se naso pametovati, a engleska je u zadnjih 200 godina ostala bez 90 % šuma. sve su isjekli kako bi napravili što više obradive površine. nemaju ni medvjeda, ni vukova, a o tim štokakvim mikroskopskim vaškama netreba trošiti riječi.
Ja sam peder
tako je,kod brace turaka sve su ribe halal i osunecene.
hehhe,pa u jadranu vec odavno nema ribe-polovila stoka!odes tamo,jedes zamrznutu uvezenu radioaktivnu ribu i sve to skupo placas i jos ti psuju majku Bosansku a mozes i po njusci lako dobiti... idite u prijateljsku Tursku na more