Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspio nas preletjeti 🤣🤣🤣🤣
Kaže, čim je sletio lik ga pitao 'ko ti je ovo radio'
To što se u datom trenutku nalazio u blizini Sarajeva ne znači da je i mogao sletjeti na SJJ. Da li bi ti na autoputu pri brzini od 160 km/h skrenuo na odmaralište u istom trenutku kada vidiš odvajanje ? I da neko je spomenuo da SJJ nema licencu za prinudna slijetanja valjda nemaju dovoljno medicinskih ili vatrogasnih vozila/osoblja na stanju. Sumnjam da bi se piloti tek tako igrali sa tim da idu dalje od potrebnog.
Ovoko sa 50 metara daljine dobro izgleda
Kod nas ne slijecu ni avioni u slucaju opasnosti.
Iznad Sokoca su izgasili motor i ušli u safe mode, ali čudno da nisu tražili da prinudno slete u Trebinje?!
Kazu poso leteci lezaj
Normalno, Beograd i Zagreb u suštini upravljaju nebom nad BiH, a mi ga samo nadgledamo. Sarajevski aerodrom nema dozvolu za hitno slijetanje. Toliko o graditeljima Bosne i zadnjih 30 godina.
Ako su motor iznad Sokoca (visina 11km) izgasili kako da slete na sarajevski Aerodrom koji je samo 30km udaljen od Sokoca?
Imas ti slijexi na k....
Za ovo je krivo politicko-muslimansko Sarajevo..Da se zna*
Pogledo sam dole, pesticidi su oo nisu padali po njivi Nego su na moje ooo opsto iznenadjenje stajali u zraku Onda sam s ovaj nisam gubio pribranost ni jednog momenta Pokusao sam da pokrenem avion nije mi polazilo za rukom Kad kad mi se taj objekat izgubio Nepoznati bljesteci ee zeleni ustvari crveni je bio Taj zelenkasti objekat kad kad kad se izgubio iz vidokruga Avion je sam kreno naprijed i ja sam imao apsolutnu kontrolu Nemojte me vise stvarno
Izgleda da su motor izgasili iznad Sokoca (po FlightRadar), ondnso tada su počeli smanjivati visinu