Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izaberite tog SS ćifuta tako Vam Boga . Nećete ga SE KUTARISAT DO SUDNJEG DANA. Gospodin Mesić je Car, Kralj, Šah i njega svakako niko nemože dostojino zamjeniti.
samo to sto je iz susjedne nam drzave svrstava ga van konkurencije, a inace bi bio u top3 za najodvratnijeg domaceg politicara.. ovim potezom je HDZ postavio loptu na penal hrvatskom SDP-u.. pored hebranga i prosjecni SDPovac ce glatko proci..
@\"hrvat\", da si stvarno hrvat ne bi govorio \"operiše\". ;) vi osmanlije gledajte svoja posla. osim ako ne živite u hercegbosni, onda smijete komentirati. :)
treba to gofno strpati na goli otok.
taj đubar seljački nikad neće biti predsjednik hrvatske, on nemože dobiti više od par glasova. u procentima manje od 1%. tip je pravi gestapo, on bi nas sa svojim fašističkim stavovima vratio u 90-e. on je lječnik, koji se kune u hrvatsko zdravstvo, a operiše jednu običnu prostau u austriji, ne vjerujući našim lječnicima. lik je pravo ljigavo govno.
uh ako je zidov, blago izraelu a tesko hrvatskoj. Ima da placate kamatu na zrak koji udisete.
židov, i vrlo sklon hercegbosanskim hrvatima. ne može bolje! :))