Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da ce shodno tradiciji narod u rs organizovati proteste, da se srpski heroj dragan paravinja ne izruci hrvatskoj ipak to sto je on ucinio nije nista \"posebno\", drugi su radili i gore stvari pa su danas heroji i rs im placa odbranu
Ni ja mu ne vjerujem i mislim da ipak postoji mogucnost da je Antonija ziva. On je pokazao da je velika p...ka time sto je pokusao navesti policiju na pogresne tragove i sto je lazirao pokusaj samoubistva. A ovi njegovi \"prijatelji\" i rodbina iz Srpca - NEK IM JE NA SRAMOTU - skrivali su monstruma i sami postali saučesnici u zlodjelu. U tom smislu, moguce je da je Antonija cak i u Bosni negdje i da je njegovi i dalje skrivaju.
TURCI, BOSNJACI ILI KAKO GOD, TOTALNO STE NEBITNI U OVOJ PRICI, PRIJE SVEGA JER NI ZRTVA NI UBICA NEMAJU VEZE S VAMA NITI SA BOSNOM ZATO PRESTANITE KORISTITI OVAJ NEMILI DOGADJAJ KAKO BI OSULI PALJBU NA NACIONALNOJ OSNOVI !
tako je... na poligraf jer je ovo ocigledno na silu dobijeno priznanje. Ubice ga srbi
Mozda je sestra u pravu, postoji mogucnost trgovine sa rusko-srpskom mafijom gdje je ovaj Dragance ucjenjen porodicom i sl. Ko ce znati ko je sve tu umijesan. Dragance je i ronilacko odijelo spremio, znaci planirao je nesto. Federalna policija bi trebala odmah pretresti neke lokacije u BL i Bijeljini.
ma idi u Srbiju bolan,tamo ces heroj biti..nemoj biti budala
Ovo je strasno i poraz ljudskog roda, zaista se ne mogu oteti utisku da je jedan mladi zivot ovako zavrsio. Koliko je bilo i koliko se jos slicnih a i gorih stvari dogadja oko nas. Doista zalosno na sta se sve moze spustiti \"covjek\". Zato ima drugi svijet gdje ce nevjernici, dvolicnjaci i spletkarosi, lukavi politicari i zulumcari u vatru biti baceni , tu ce vjecno ostati a zlo ce biti adekvatno kaznjeno, s pravom zar ne!
dragan je prosječan srbin
al slucajno je srbin, slucajmno je silovo, i slucajno je u ratu zlostavljo... kolko ovakvih monstruma hoda slobodno \"boljim\" entitetom
@Sejo I ti vonjas...goFna ti iz usta izlaze !
crnjak u svemu ovome jeste da je jedan takav slobodno hodao, radio i imao priliku da kupi naive zrtve i dalje, iako vec osudjen za slicne zlocine ... crnjak je i u tome da nikad ne bi bilo uhvacen da porodica nije nadigla medije !
mislim da ga treba osuditi na maksimalnu kaznu , ali ne i da ga treba predati Hrvatskoj jer da su se Hrvatske vlasti odlučile da ga predaju Srbiji ili BiH za zločine koje je prije uradio nebi ni bilo ove tragedije tako da niš od toga. A što se tiče ratnih zločina to je sad već lov na vještice .
Iskreno se saosjecam sa porodicim i zrtvom medjutim, kad se pominju zrtve silvanja, (hiljade nasih sestara)nasih bosnjakinja, medju kojima je bilo i djece od dvije godine, servo-curvati se ismijavaju s tim. Cak sta vise nagradjeni su rs a uskoro i hb-om. Ovo ne bi trebao biti problem Bosnjaka niti bi se trebali baviti ovim slucajem. Ovo se masovno dogadja jer su zabludjeli krivovjerci i stoka.
Kako je samo jadno da cak ovakvu tragediju koristite da biste prosipali nacionalizam. Nebitno je li Srbin, Bosnjak ili sta vec i nekakva izrucenja, cinjenica je da ovakvi silovatelja svugdje postoje i zahvaljujuci vama i komentarima to postaje sekundarna stvar.
Na vješala.Da država ne troši puno na pogubljenje ovakvih idiota.