Nastavak potrage za tijelom
0

Ana Bilić: Ne vjerujemo u legitimnost izjave monstruma

Sarajevo-x.com
Sestra Antonije Bilić, Ana, zamolila je preko Facebooka da se izbrišu sve R.I.P grupe, jer ona i porodica ne vjeruju u ono što priča Dragan Paravinja.

"Dragi prijatelji, obraćam vam se u ime porodice Bilić, molim vas da izbrišete sve R.I.P grupe budući da ne vjerujemo u legitimnost izjave ovog monstruma dok se ne isporuči Republici Hrvatskoj, ponovno ispita i pristane na poligrafsko ispitivanje. S poštovanjem Ana Bilić!", zamolila je Ana Bilić, javlja Index.hr.

Dragan Paravinja je policiji rekao da je ubio Antoniju čije je tijelo bacio u Krku.

Šibenska policije jutros je počela sa pretraživanjem šireg terena oko rijeke Krke.

Pretragu će vršiti pripadnici Interventne jedinice policije iz više policijskih uprava, ronioci, policijski službenici Kriminalističke policije, pripadnici Gorske službe spašavanja i vatragasci.

Istražit će se i Paravinjina uloga u ratu

Načelnik uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić najavio je da će istraga obuhvatiti i ratni put Dragana Paravinje u paravojnim srpskim jedinicama. Na to ih je navela njegova poruka koju je ostavio na ormariću kupaonice kuće u Donjim Srđevićima.

"Ja nisam ubio tu curu niti bilo šta drugo učinio i pobjegao sam iz Hrvatske jer sam mislio da me hoće izručiti Srbiji gde ne smijem jer znam šta su učinili na Ovčari i Slavoniji. Znam i šta su učinili i svima koji su znali", navedeno je u poruci, gdje se nejasno spominje i ubistvo u Slavoniji 1992. godine.