Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boro & Ramiz prodakšn, braća štaš
Bilo, jeste i ostace SRPSKO!!! Kosovo je Srbija!
TROPRSTI BARBARI SU TAKO PRODAVALI I SVOJE KUCE I IMANJA NA KOSOVU ALBANCIMA DA BI ONDA SE NASTANILI U SRBIJI KUKAJUCI KAKO IH JE NEKO SA KOSOVA PROTJERAO.
@Suada, vidi im faca onih poganih! koje su to hinje FUJ! sto se š.ipaca tiče tu podržavam srbe 100 %!
kako skup wc papir.
iskreno...ovdje su sve i.d.i.o.t.i. cao!
Valja sad drugu zastavu nosat iznova a sta je ovo Allahu dragi nikad se snaci u ovom dunjaluku najbolje gore sa onih 50 djevica sto cekaju ko zapeta puska!!!
Nasi imami kazu da trebamo samo jordanski imati al sad ne znam kako ih poslusati kad nas vodja kaze da samo turski treba imati. U velikoj sam dilemi dragi moji od save do sjevernog pola i od beca do istanbula neka me dragi Allah uputi na pravi put i prosvijetli(al ne akcijom svjetlost)
Tako brat u mene ima albanski i srpski (preko sandjaka) a ja bosanski i drage nase hrvatske( ma sve je to ndh-azija na kraju krajeva) a trazit cemo i zahtjevat i americki i svedski i sve u inat onom zutom
I dragi moji sugradjani jedne i jedine svi u red pred Srpsku ambasadu i trazit i zahtjevat pasos i tacka. Moj dido se izjasnjavo ko Srbin poslije onog rata al po majci a po ocu truhne u Bleiburgu al dobro je imati po jednog na svakoj strani i tacka!!!
I nije ovo nista i poceli smo u decanima da se krstimo i tacka.
Moja majka Albanka ce trazit Srpski pasos i ja isto preko nje. Mi tako se okrecemo odakle koji dasak vjetra zapuse i kak nam stima!!! Sad cemo gradit bistu Tadicu a rusimo Klintonovu i tacka! A gdina Mesica cemo udrogirat jos malo i tacka. Velika Albanija4Ever!!!
VRATIO SAM SE SA MOMACKOG KENJANJA U BEGOVOJ DZAMIJI! POTURICKOJ TERORISTICKOJ IZMETSLAMSKOJ STOCI PORUCUJEM DA SAM IM OSTAVIO MOJU TORTU PA NEK JE POJEDU U SLAST HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE YEBAVO DEVETOGODISNJU AISU!
jao što smrde cmizdre za svojom svetom zemljicom...nema više kosova, nema više svete zemlje, nema više posjećivanja svojih usranih bogomolja...braćo Albanci ebi te im ma.mu dole i protjeraj te i to malo gov.ana što je ostalo... GDE GOD DA KRENEM TEBI SE VRAĆAM PONOVO.... HEHHEHEHEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
akademik ovo na copy/paste pa ovdje prosipa. krivo mu sto mu shqipperi polako ali sigurno uzimaju i ono malo avlije sto je ostalo chetnicima oko beograda. akademiche, uci albanski, dobro ce ti doci. evo ti prva lekcija: te chifsha none.