Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pendrek će da radi u 17h. Vidjet ćete vi šta je vlast! Dodik je jedan od naših najboljih kadrova i ko god se usudi da napada vlast, osjetit će motku. Stoko jedna konstitutivna, vi ćete nama, vladajućoj klasi, da izlazite na megdan...
nedaj se mile,da nije tebe nebi se nikad Amerika ovoliko zadala diplomatski u Bosni, rješenje je blizu
Samo pokusajte krenuti na narod.Fasisti dosta je vas nemoj da gorite kao buktinja sa svojim razbojnikom Dodikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U ovoj koloni 80% njih sanja Srbiju, navija za Srbiju i Bosnu ne osjeća svojom domovinom. Posebno generacija rođena posle rata i zadojena lažima, mitomanijom i primitivizmom. Ako iko od njih bude javno pominjao Bosnu i Hercegovinu izgubiće izbore ! I koga da ja podržavam ovdje ???
Do juče bili sa dotičnim i opet će
Kada budu nosili zastavu BiH onda će moći nešto postići
I... prdnut će u fenjer, kao i uvijek.
Sa srecom opoziciji. Kakvi ste da ste, 100 puta ste bolji od ove nakve federalne opozicije u svakom ppogledu, bez obzira sto vas Dodik cesto puta "prevesla". Samo javno masovno okupljanje moze srusiti rezim trojice Kumova!!!
Sve je spremno za obraćun Bošnjaka pravoslavaca u Banja Luci.Igrao sam dvojku(2)na Bošnjake pravoslavce iz opozicije,i uložio 50 BAM.
Džamija stavila i klađenje na spisak zanimanja? Neuzubillah 😱
Fale im zastave BiH.
Dodik je mala maca za opoziicju po pitanju chetnistva
ne ide se Autokozom na proteste glupani
Trebala je Amerika dopustiti 5. korpusu da udje barem jos u Banja Luku i ocisti cetnike koji su ostali (ne mislim na Bosance pravoslavce koji smatraju BiH domovinom). Ovako im ostaje mahanje zastavama i drazom a nemaju sta jesti. Pozz iz HR
Ćamile...hvataj se te lopate i nemoj da mješalica vrti na prazno. Mani se hodžinih bajki i budi dobar fizikalac inače ti sledi noga iz HR. Jel jasno Ćamile?
Još jedno u nizu nadanja bosanskih muslimana da će neki protesti u Banja Luci spriječiti raspad džave koja je već pukla po svim šavovima.
Došao si u odjeljenje 4c da nam to kažeš, ali i nama je to kao djeci prozirno. Veći ste naivci od Milića od Mačve.
Sad pucate vi po savovima.
Imaju li podrsku iz Srbije od Vucica...
Vidi ruskih zastava , pravi ciganski rusi 😂
Je li ovo skup u Moskvi, čemu ruske zastave?
Najpotentnijoj svjetskoj ekonomiji nedostaje energenata, a njih u ogromnim zalihama ima retardirana ruska ekonomija. Mozete samo zamisliti kako ce izgledati sukob sa 1.5 milijardu kineza, ko susret mrava i lesine u sumi.
evo zamisljam.ko god da napadne rusiju pa i kina sa milijardu i po a nema ih toliko.rusi bi ransirali 5 svojih bulava projektila zvanih satana i isprzili milijardu kineza.ili 200 miliona nato vojnika.ali i kina ima nuklearno oruzije kao i nato tako da bi se svaki sukob nuklearnih sila znacio i verovatnu apokalipsu covecanstva