Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta hoćete vi jugonostalgičari? Hoćete opet sve ex-yu države zajedno? Hoćete rat? Zar vam nije bio dosta jedan? Zar je moguće da sami hoćete da se još jednom opečete o istu vatru? Mislite da je bilo dobro u Titovo doba? Ne, nego niste znali za bolje jer vam je on govorio da ni nema bolje. E pa bilo je!
Pa kakav Tito???????????? Zbog njega je i nastalo sve zlo...
hoću da i meni besplatno radnici prave vikendice po Bjelašnici, Trebeviću i Igmanu, hoću da i meni prave lovišta po Bugojnu i Travniku, hoću da i ja imam sve kao najveći sin naših naroda i narodnosti, jer sam u svemu kao on, vladam kao on, svi mi iz stranke ljube šuppak kao nekad njemu, glavna sam faca u stranci kao nekad on, samo mi još fale lovišta i bungalovi koje će izgraditi besplatno za mene radnička klasa !
@ commi 07.02.2013. u 18:47 U sridu, da commi nije Damir Imamovic :))))))))
...okice zelene, da sam pravi muskarac, potrudio bih se da te osvojim... ...odoh, mladic mi je ljubomoran...
Nemogu šupci okrečiti ono što je TITO napravio. Prodali su sve što je on napravio i uzeli lovu Imao je samo jednu grešku, nije mogao biti besmrtan.
pricajte i se..rendajte kol'ko hocete kolshari jedni, samo znajte da nijedan mu do clanaka nije bio, ni u cemu, a o politici da ne govorim. dok je bio ziv bili smo zemlja ciji su se gradjani postovali, ko je trebao odgovarat za djela koja je uradio odgovarao je, a sad nam kriminalci i politicki bogalji sudbinu krije, uopslajvajuci na radna mjesta ljude po imenu, bez obzira na struku i znanje. se.ri.te, golubovi, al' znate vi dobro ko je i sta je tile bio...ako ne znate, balavurdijo, procitajte nesto drugo osim avaza, kurira, jutarnjeg i ostalih rezimsko-bolidnih glasila!
Ovako nešto može napisati samo totalni kreten i neznalica: Šta hoćete vi jugonostalgičari? Hoćete opet sve ex-yu države zajedno? Hoćete rat? Zar vam nije bio dosta jedan? Zar je moguće da sami hoćete da se još jednom opečete o istu vatru? Mislite da je bilo dobro u Titovo doba? Ne, nego niste znali za bolje jer vam je on govorio da ni nema bolje... E pa bilo je! Da mi je samo znati gdje si ti tada živio i da li si uopće bio živ u to vrijeme tutkume...
ovdje su pretezno pljuvaci koji se okrecu kako vjetar puse ili vam ga duva... a boli vjetar on uvijek duva:)
e jake ti omladine... da treba sad graditi prugu nebi je nikad imali... pitali bi koliko se placa... zivido DRUG TITO! ZIVIO!
Jedan od najveci zlocinaca na svijetu ,to dovoljno govori o ovom zlotvoru.
Samo u Bosni ima da se ideje o ujedinjavanju i saradnji medju narodima doecekuju na noz. Neka vas je sramota!
P.o-s-e-re-m vam se i na tita i na jovanku... ko ovog diktatora postuje j.e-b-o mu on m-a-t-e-r...
hoćeš li možda pomenuti i Karadžića da je kriv j.e.b.o. ti on sve mrtvo i živo ! ! ! nija Alija prijatio da će jedan narod nestati nego Karadžić ! pitanje je jesi li Smrdin,a što bi onda bilo i logično da Karadžića ne kritikuješ , jer njega nikada nijadan Smrdin ne psuje i ne kritikuje ili si komunjarski b.a.l.i.j.a.nd.e.r. koji bi opet lizao šuppak Smrdima kao za vrijeme Jugoslavije !? pitanje je šta si, no šta god da si treba te k.u.r.c.e.m u čelo ! http://www.youtube.com/watch?v=KzBli3nJ9Ro
Jel TO SNIMAK prije NEGO STO JE SRPKINJA JOVANKA UCESTVOVALA U ATENTATU U-BISTVU Bosnjaka - Bosanca velikana Dzemala Bijedica ?! Ocito da jeste, Jovanka srpkinja genocidasica je sigurno ucestvovala i pocinila najmanje 10 u-bistava Bosnjacke elite za vrijeme SFRJ ! Eto Bosnjaci pa se ljubite i bratimite i SEKI-TE sa srpkinjama genocidasicama
vijest bila jutros na Avazu... od koga jos kradete tekstove i vijesti ??
Balavci manite se glupih komentara,polovina vas nema pojima koje bio Tito a zahvaljujuči njemu imali smo jaku državu,redovne plate,penzije,besplatno školovanje,zdravstveno osiguranje......Što blatite čovijeka koji je štitio radnike i zemljoradnike a pogotovo rudare....A ko vas tj nas sada štiti malo razmislite...Pa onda spomenite ime Josip Broz drug Tito!!!!!!!!