Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to da kad je Palestina u pitanju, samo ‘pozivate’ na mir i osnovna ljudska prava, a kad je u pitanju izrael onda djelujete, saljete oruzje, trupe i sta sve ne?? Licemjeri pogani
da samo poslusaju tebe, sada bi slali Hamasu rakete? ako ces podrzavati nekog u rati izabrao bi valjda jednu stranu? ocito nisu izabrali Palestince ALI ne znaci da nemaju nikakvu empatiju i moralni kompas prema drugog strani.
Za vrijeme Trumpa odbačen je sporazum USA - IRAN koji je zaključila prethodna administracija na čelu sa Obamom. Imbecil je bio u sjajnim odnosima sa putlerom, Kimom, Orbanom, a jedini neprijatelj bili su mu muslimani koje je sve odreda zvao - teroristima. KO JE INSISTIRAO DA SE JERUZALEM PRIZNA KAO GLAVNI GRAD ZIONA, DEBILI?!
Nema tu šta da on kritikuje to je ratni zločin po svim mogućim konvencijama.
Sve je to GO LICEMJER, s PODANICKOG platnog spiska!
Sve vi to aminujete..majku li vam dvoličnu
Ko fol ga kritikuju,a uporno podržavaju cioniste u genocidu nad Palestincima.
Dobro mu stoji sijeda kosa sve drugo sto priča je šuplja priča
Ovo su izjave uperene ka tome da se smiri njihova javnost, koja se prilicno uzbunila, a realna politika USA na Bliskom istoku je nesto sasvim drugo.
AHHH PUSITE GA TROJKASI IZDAJNICI ZVANI “UDRUŽENJA”
AHHH PUSITE GA TROJKASI IZDAJNICI ZVANI “UDRUŽENJA”
Mars pseto
Smeće.
A i tebe nabijem sootono
Barak Obama pusi sa nama!!!
Pobili 1400 ljudi? Koga vi lažete? Plasirajte nam dokaze jer da ih imate već odavno bi internet bio zatrpan istim..Spremni na sve cenzure, obmane i laže da bi sproveli već odavno pripremljen scenario, a u saradnji sa ovim "kritičarima". Fuj, gamad!
RATNI ZLOCIN U OBLIKU , HOLOKAUSTGENOCIDA . Boriti se protiv terorizma i u ime te borbe pobiti cijeli narod ili ga raseliti ako to nije to staje onda . Teroriste lovi unistavaj, ubijaj, istrijebi to je pravo svakoga ali to isto primijeniti na cojeli Narod e gospodine Obama to je to . RATNI ZLOCIN .
Sta on ima kritikovat kad su on i toni bler i dzordz bus isti zlikovci sve islamske zemlje bi sravnali zarad svoih interesa…genocidasi petokolonasi !!!
nek si hin naružio