Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ono što je Bake potpiso da pristaje na legitimno predstavljanje, HDZu pa poslije lagijo...
Zašto i Mostar ne može biti građanski? Jedan čovjek - jedan glas kao što ponavljate da bi trebalo biti... Zar ne?
Može kad i federacija i država, bez donova naroda, samo građanski.
Malo ste kontradiktorni. Za BiH i Federaciju tražite jedno, a za Mostar drugo.
Ovo je vic godine Hurda da pise pismo. Jadna nam majka ko nas predstavlja. Sedada Palavric cistacia u ustavnom sudu Hurda predratni strazar u parlamentu i onda se Bosnajci zale ka ih dunjalluk ne razumije. Jos fali koji efendija da napise pismo ala Ceric i selamate gasi svijetlo motaj kablove i put po noge.
HDZ + SDA = belaj , 🤷‍♂️
hurda lopinaš nešta ko fol hoće,a volio bi da ne bude izbora još 20 godina samo da ostane u fotelji
Mostar samo moze vratiti aerodrom i fabrike ako postane distrikt.
Treba dati Šmitu sve glasačke listiće da ih oni ispuni , ne bi on križao samo HDZ
Prosli izbori su pokazali da u Mostaru kad se saberu glasovi probosanskih stranaka ima preko 50%. Evo zasto se protivi HDZ. Jer je vrlo moguce da ako slucajno udju u koaliciju probosanske stranke, HDZ ide u opoziciju u "hrvatskom stolnom gradu". Mada sanse da se probosanske stranke ujedine su 0%
A to kao nije radio i HDZ???. Mostar nije samo grad ima i periferija grada a odatle dolazi najvise glasova probosanskih
prvi dio: @gooUser1683016140 podatke izvlačiš iz svoje guzzicce, kojih 68,209 glasova za Kordića, koja giktivna prijavljivanja? Izbori.ba pokazuju koliko je bilo glasova, a imate vi iz HDZ-a ljude u CIPS-u i već bi objavili te prijavljene "na dan". A to je i nemoguće jer procedura traje MNOGO duže, samo ti dan treba da dobikep kućnu listu i ovjeriš.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)