Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je udruženje fašista koje je u ime ciljeva zapadno bankarskih konzorcija razbilo područje balkana, nafurali su glupe balkance u sukob i sad za posljedicu imamo ekonomsko rasulo ovog prostora. posljedica toga je dogoročna ekonomska ovisnost ovih prostora o njima. a mi sad dižimo kredite u njihovim bankama, molimo ih para kako bi financirali državni aparat, tražimo sadaku i laprdajmo po portalima ko je bolje prošao mujo, dragan ili jozo. svi smo mi poraženi, na žalost i mnogo nevinih ljudi nema među nama
STOGODIŠNJI PODSVJESNI IDEALI SRPSKE VLASTI: Prisjećam se često emitovanog dokumentarnog filma "Apocalypse" gdje se svjesno plasira cionistička propaganda u stilu "kako u trećem rajhu sitni kriminalci zlostavljaju nas jevreje". Pitam se, imaju li te riječi skriveno (podsvjesno) značenje u stilu "pa mi jevreji smo krupni kriminalci, pa želimo skuplji tretman".
Sutra svi u podne na proteste..facebook grupa >Revolucionarni pokret Bosne i Hercegovine
Drugim rijecima NATO probljivac,trazi od robova da sad i ozvanice da su robovi i pri tom da skacu od srece i veselja sto imaju tu privilegiju da budu izrabljivani i iskoristavani od zavojevaca i njihove vojne alijanse NATO ! Ali kroz istoriju mosnjaci nisu nista drugo niti radili nego lizali dupe svakom ko je dosao na ove prostore pa him to nece tesko pasti,ocekujem i nadam se da RS odbije ulazak u ovu fasisticku organizaciju i time pokaze kako nema nista sa bolesnjacima i pederacijom ! NIKAD ROBOM !
Pitanje za mosnjake: Na kolikoj teritoriji BiH zive muslimani? Pomoc: da odgovoris na ovo pitanje ne mozes znati da brojis preko 24 :):):):)
Jes' vala, trba ovu Frankenstaj drzavu ukinuti jednom za uvijek! SRPSKA U SRCU, BIH NA KOORCU !!!
Došlo je vreme za razlaz
to sto si sanjao znaci da su srbe pravile turske glave, a dojile srpske sise. zato oni misle turski zbog oca a pricaju srpski zbog majke. odmah poslije kosova boja, nije pokojnicima ni cetrestina izasla a vec su nasle druge zagondjije. mi smo zenili turske princeze a vi ste udavali najbolje pcke srpkinje za turke.
Eto, napokon doso Walter brani Sarajevo, hebo vas on. Ovaj Walter mogao bi se i meni dopasti, sad cemo na srbiju i Rusiju.
Сaњао сам неке чудне Србе, говоре српски, а мисле турски!
PING 125.0.0.3
Moji doušnici iz srpskih političkih i vojnih bandi su mi javili da se tajno razmatra mogućnost opkoljavanja, pa istrijebljenja nesrpskih naroda sa Kosova, jer onda nebi bilo izbjegličkih kolona na teritoriji EU i USA, pa bi etničko čišćenje bilo uspješno obavljeno. Plan istrijebljenja ima sljedeće tri faze: 1-istovremeni napad srba iz Srbije prema pravcima Peć i Gnjilane, 2-zatvaranje obruča u blizini tromeđe Kosova, Albanije i Makedonije, 3-konačno istrijebljenje nesrba po uzoru na srebrenički genocid u Bosni.
Obavezno da se prije povlačenja EULEX-a sa Kosova, razmotri mogućnost formiranja vazdušnih borbenih jedinica na relaciji USA-EU koje će bombardovati po hitnom postupku bez odlaganja linije snabdjevanja po Srbiji u slučaju da naoružane srpske bande ponovo napadnu Kosovo. Prisjetimo se da srbi iz Srbije već godinama pripremaju novi genocid na Kosovu, kad se za to stvore uslovi. Takva je i politička situacija u Srbiji. Znam da je skupo srbe držati pod nadzorom, ali još je skuplje upuštati se u pregovore sa njihovim diplomatama u vrijeme izvršenja genocida. Ekonomske aspekte ophođenja sa srbima, najbolje je opisao gospodin Bil Klinton. Za Evropu i Ameriku je mnogo skuplje da se na njihovoj teritoriji ponovo pojave izbjegličke kolone, nego da se bombarduje Srbija.
NASILNI SKUPOCJENI PRAVNICI I SRODNI MAFIJAŠI: Ako skupocjeni mafijaši koji se skrivaju iza pravničkih i ostalihih funkcija ( poput srbina Milorada Barašina ili njegovih tjelohranitelja koji su ometali procesiranje skupocjene Dodikove građevinske mafije) otvoreno pred kamerama fizički napadaju one novinare koji nisu pod kontrolom državnih bandi, a mafijaši koji se skrivaju iza policijskih uniformi odbijaju da uhapse skupocjene agresivne razbojnike, onda to znači da u Bosni i Hercegovini ima političkih policijskih uprava ... to je jasno kao dan, i istovremeno mračno kao noć.
a bosna ne postoji? Istina je da se ne mogu porediti srbija, Hrvatska i Bosna iz razloga što su hrvatska i bosna uspjele održati svoj teritorijalni kapacitet kakve su uvijek imale, za razliku od srbije. Da je to istina svjedoci i činjenica da Tači Nikoliću nije dao da uđe na kosovo. Još jedna činjenica da postoji Bosna je i sljedece kada bi neki stranac citao tvoj post njegov komentar bi bio "glupi bosanac" tako da i sa te strane postoji. SAMO NATO/OTAN
ZLOSTAVLJANJE INVALIDA U BANJOJ LUCI: Imati na umu da je najkrupniji evropski mafijaš (Milorad Dodik) poslao svoje naoružane horde (političke milicionere) da u Banjoj Luci fizički zlostavljaju srpske invalide sa visokom amputacijom, samo zbog toga što su tražili neznatne finansijske povišice na već ionako sitne invalidnine. Realno, kad neko tako zlostavlja invalide iz svog naroda, dokle je tek spreman zlostavljati invalide drugih naroda ? TERORISANJE OMLADINE U BANJOJ LUCI: Prisjetimo se da je mafijaš Milorad Dodik poslao svoje uniformisane razbojničke bande da zlostavljaju goloruku omladinu Banja Luke, jer ta omladina pokušava sačuvati zelene površine u gradu od Dodikove građevinske mafije. Pitam se, ako neko zlostavlja omladinu iz svog naroda, šta je tek spreman uraditi protiv omladine drugih naroda ?
ZAPADNA GENOCIDNO-MAFIJAŠKA TVOREVINA: Srbin Milan Vukelić je izjavio u sred BanjaLuke: "neću da kradem ni za sebe ni za druge" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Srpkinja Svetlana Cenić je izjavila: "treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke u Sarajevo, da nebi bila likvidirana poput Vukelića ... dakle, ta beogradska marionetska alkoholičarsko-narkomanska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) "REPUBLIKA SRPSKA" predstavlja opasnost za svakog Srbina koji bi želio pošteno živjeti ... onda nije ni čudno što je ta tvorevina započela svoju monstruoznu istoriju sa genocidom po ''teoriji haosa'' RADOVANA KARADŽIĆA I SLOBODANA MILOŠEVIĆA u stilu koncentracionih logora i Srebreničkog genocida.