Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko tu plačete za unijom, pa u uniji kajmak grabe samo nijemci i francuzi, nijemci najviše od svih jer francuzi ne investiraju toliko u druge države kao nijemci, evo u hrv. svi domaći lanci i firme se zatvaraju, na svakom koraku njemački, lidl, bauhaus, t-com, muller, baucentar,sparr, i da sve ne nabrajam, okupirali cijelu državu,.BIH treba prava vlast, nikakva crna unija, osim toga Merkel nije htjela ni doći na proslavu ulaska u EU u Hrv. ne zbog Perkovića već jer javnost u Njemačkoj nije nimalo oduševljena proširenjem EU-a. Britanija hoće izaći , nema u EU kruha,onaj tko nije u njoj može sam da napreduje i napravi zemlju po svojoj mjeri,a ne kako švabo diktira.
BURAZ MOJ CRNOGORSKI NEĆU U NIKAKVU KOALICIJU SA ŠIPTARIMA, MAKEDONCIMA I OSTALIM ČIJI MATERNJI JEZIK NE RAZUMIJEM NA SVOM MATERNJEM JEZIKU NEGO MORAM TRAŽITI PREVODIOCA. MOGU KOALIRATI SA HRVATSKOM, SRBIJOM I CRNOM GOROM TO JE TA NAŠA "REGIJA" I NIŠTA DALJE !!!
Hrv. je u uniji ima svoju regiju sada...
Mrš Igore..
Što vi stvarno mislite da iza ovoga stoji ovaj lik i da je to njegova ideja? to je ideja EU, ali nema veze s ulaskom zemalja u istu već da sve zemlje s ovih prostora spoje u jednu zajednicu i da se ne moraju zaebavati s njima...njemačka neće da čuje više za proširenje, eto zato kao eu daje zeleno svijetlo, a u biti to je njihova naredba! Ali kad se bolje razmisli možda i nije loša ideja jer bih i tako ne može sama...
Zao nam je ali ni to ne zelimo
CCCC
To tebe Beograd tjera da dodje do teritorije RS i Kosova..
ima nade za njega. još ima mnogo jugovića na tom području
To je strateski pokusaj naslednika nekadasnje austrougarske monarhije, nemacke da se kolonizuju ovi prostori...i ovaj poturica luksic samo radi po nalogu sta mu se iz brisela kaze..
Igore svaka tebi cast, al' sto se mene tice Milo je maajka. Dok se nas vladika Milo ne oglasi po tom pitanju, tebe ne uzimamo za ozbiljno. Oj svijetla majska zoro !