Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa KAKO uvijek po sirotinji jadnoj samo mi to nije jasno , kako nikad ne izgori covjeku sto ima 3-4 stana , ne valja cut da se ikom desi al uvijek preko fukare.E zivote pokvareni dzojstiku.
@fbUser1555333963 Nikome ne zelim zlo. Ali narod koji nema para, obicno od brige i sikiracije ne pazi na elektricne stvari (pegla, grijalica...). Kupaju se sa upaljenim (starim) bojlerom...pa sta bude. Obicno se zivi u kucama od prije rata, sa starim osiguracima....pa onda kada dodje do nesrece eto kaze sudbina...sve se desava pod sticajem okolnosti.
Treba polako oduzimati ljudima kuće koji su svojevoljno napustili domovinu i dati onima koji žele ostati.
ima zakon vlasništva putem dosjelošću
@Termiti E jesi bistar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U krajini ima hiljade praznih kuća fikretovih pristalica koji su zbrisali u SAD i nesmiju se vratiti pa neka čovjek izabere lokaciju i riješen problem.
strašno, može li se lijepa vijest pročitat? ljudi znate šta vam je činiti; nadleži pušitE GA
nadležni*