Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah da mu pomogne a nek su ovakvi slucajevi na dusu kriminalaca iz parlamenta
Dajte i vi sa Klix-a, ne mojte odmah sklanjati vijest, poslije sat vremena gurati negdje u ćošak a u vrh izbacivati neke gluposti. Ostavite ovakve stvari negdje na vrhu barem jedan dan!
dusa mala :(
*ebo vas clanak kad ja moram guglati sta znaci Choroid plexus papilloma (bilateral) plus Hydrocephalus. Problem je napisati da ima tumor? Sta bilo kome znaci latinski naziv?
00000005 - ? 6 ili 7 nula? Na nekim web stranicama je stavljeno 6 nula.
Da je drzava kao sto nije (a nece biti ni do daljnjeg).. pa da osim sto znaju dici akcize na cigare I gorivo kako bi (sebi plate) dizali debili na vlasti (I ko fol sastancili po cijelom svijetu) ....moglo bi se ponekad pomoci I bolesnim gradjanima j.b.e.ne....BH..a ne da se skuplja po 1KM.. kako bi se spasavali zivoti nasih najmilijih!
Ne koristi nesrecu ove male duse da bi politicki govor drzio,ili pomozi ili prodji tekst
@lajla.hasecic lutko, nazvao sam ja ovaj broj vise puta..samo komentarisem, da je zalosno da , kad je neciji zivot u pitanju, moramo skupljati po 1KM, da bi ga spasili..
Pozvao.
hajmo svi telefon u ruke bar po jednom, za vas to nije nista a za dijete je zivot
bravo!
eh hajde sad mangupi sa one strane monitora pokazite se, pomozite malom Darisu