Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haski tribunal, gde su u glavnom sudskom vijecu od petorice sudija, trojica Amerkanci, a dvojica Evropljani, koji cesto moraju cak iako su anti-srpski orjentisani u novinama i javno da se ogradjuju od odluke Americkih sudija gde se u jednom ratu u kome su islamisticke i mudzahedinske grupe iz muslimanskih zemalja i al-kaidini teroristi iz celog svjeta uz pomoc Americke avijacije koja je uranijumskim bombama napadala i ubila preko 1 000 vojnika vrs, 1995-e, izvrsili na hiljade zlocina , zbog kojih nijedan musliman nije osudjen, ali jeste a na stotine Srba na osnovu laznih iskaza zbog jednog samara ili dva na dozivotne robije...dovoljno je samo reci da sud finansira Americka C.I.A direktno preko Sorosa i najveca muslimanska zemlja na svetu Indonezija i niko vise, a da ironija bude veca Indonezija je bas milionskim genocidom na Kinezima pre 20 godina postala muslimanska, tu nema pravde vec samo nepravde zbog koje cemo se kad tad mi Srbi u R.S-U i Bosni osvetiti poturicama!
Samo ti LAJ!
ma sta ces se idiote osvetiti, pokazali ste svoje lice, i kad ste imali vecu vojnu nadmoc, ako zelis rat u kuci ti bio...
ICTY je čisto POLITIČKI sud,oslobodio je srbiju za direktno učešće u GENOCIDU na suverenu Državu BiH,srpski političari koji najviše laju na ovaj Sud, ipak bi trebali biti zadovoljni jer za KOLIČINU ZLOČINA koju su počinili nisu ni BLIZU osuđeni!
a ako nećemo biti tetka, onda zamisli da nema tog suda, sad bi ti karadžić bio redsjednik u rs-u a ne dodik.
OSUDITE NAPOKON KARADŽICA I MLADICA
da nam bogdom nije ni trebao ............eh!
Pa i nije da se nesto naradio...
Sretna dvadeseta godišnjica (ne)rada!!!!