Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud ovaj Gracic minhauzen,sad ga ima sad ga nema,ma gonise kretencicu
DF danas osigurao dodatnih 50k glasova na izborima. Sljedece opste izbore imat ce vise glasova od SDP-a
Koliko ovaj promjeni stranki.
DF I LJILJAN SU PENCILIN ZA UZP I NJIHOVE BOTOVE.
GURNO VAS JE SMIT (TROJKU) NA LEDINU. E SAD TREBA STAVITI LEGITIMNOG NA SVOJE MJESTO. MUDRO
Kako vas je DF ogolio abdićevci... Sahranio vas politički.
Kakva je to stranka da skuplja glasove na izborima pod sloganom Za građansku državu i čim su se završili izbori postali nazagriženiji zastupnici legitimnog predstavljanja ali samo legitimnog predstavljanja Bošnjaka. Najveći šljam od političara se skupio u ovoj stranci, ovaj više i ne zna koliko je stranaka promijenio a i imena. Denis, Muhamed ko si šta si.
Sta bi od onakvog covjeka koji je bio u Nasoj stranci a gkedaj sad pudlice Komsiceve i sda narativa. Denise kakav je osjecaj kad prodas svoje ideale.
KKKKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NOROD ZNOA!
A sto je ovsj deckic uvijek zajspuren kad nesto prica. U cemu je fol?
Oklen tebe sad. Sta bi ti?
namiriso Muha neku poziciju ako SDA prođe
Eto kao Vi se nesto pitate...isto kao za izborni zakon...tako da ...SDA,DF cao vozdrica cickovo ulje kosica... i jos vam onaj Salko Zidzic partner...pa bas vam je mozak plitak ...bljak..
U konkurenciji današnjih ubleha i parazita na političkoj sceni u BiH ova spodoba zauzima sami vrh, što je priznačete za njega epohalni uspjeh.
Živio Lendooo, živio gospodin Željko Komšić jedan jedini doživotni Predsjednik, crknite IZDAJNICI Hns-ovi liziguzičari
Kako vise ulazi nocc sve vise nam se cini da DF i SDA jedini mrdaju za drzavu.Ovo ostalo sve fotelja inzinjeri.
Muhamed Gracić opet nešto filozofira! Zbog ovakvih naša BiH nikako da postane normalna država.
Koji bezobrazluk. Frajer zna da ne može proći ovaj prijedlog jer hrvati neće glasati za i on to stavlja na teret NIPu, SDP i drugima. Licemjer. Sto niste taj zakon prije godinu dana usvojili