Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto ovih krava ubacite sliku parlamenta da znam da je riječ o svakakvoj vrsti stoke a ne samo o kravama...
Bog zna sta mi jedemo kad se cjelokupan paket mora usvojiti xD
Nama iz EU dolazi sve i svašta i to se prihvata samo zato jer nosi pečat EU, a zdraviji su i prirodno čisti naši prehrambeni proizvodi nego kod njih, možda organski proizvedene hrane, a i to može biti upitno. Bez obzira na certifikate, ipak sve to rade ljudi koji su skloni manipulacijama radi dodatnog profita. A u pravu ste kada kažete da bi bilo bolje da se pokrije domaće tržište, te da se manje uvozi hrane, jer barem toga možemo imati u izobilju.
Ko garantuje za namirnice koje se iz EU u Bosnu i Hercegovinu. Proizvodi od govedine puni su konjskog i svinjskog mesa i to je za EUROPU prihvatljivo i OK. Treba ih od*** sa ovom vrstom prehrambenih proizvoda i tačka.
zato sto danasnji mesari ne mogu razlikovati kozu od krave
da su Karleusine ili Cecine sise pitanju ili Kusturicino laprdanje do sada bi bilo 150 komentara, ali na ovako bitnim stvarima bude po 2-3...to je nasa realnost i bojim se da ce samo jos gore!
Nemamo mi dovoljno proizvoda ni za svoje potrebe a nemoli za EU svi u BiH su postali gospoda...osim toga neka nama zdrave prirodne hrane.
jedan polupismeni Sejad Mackic da prica o sigurnosti hrane, pa dobro majku mu kada ce se popraviti neke stvari u ovoj drzavi ili je dovoljno kao referencu imati samo clansku iskaznicu SDA
Hm...
ne moze garantovat jer su skupi antibiotici za stoku, umjetni hormoni rasta i ostala hemija sa kojom che nas kljukat jos malo, na mala vrata eto uvedose i gmo, iza zatvorenih vrata i bez halabuke prihvatise sve te procedure i zakone, da znaju sta potpisuju pa haj, al to je ceh za mmf kredite i odrzavanje vampirske i parazitske administracije i drzavnih firmi sa uhljebljenim lojavcima, jos malo pa che normalno sjeme za sjetvu bit zabranjeno skroz, il gmo il nishta, mljeko sa hemijom il nikakvo, zrak sa chemtrailom il nikakav, samo vi trcite u evropu, prisjesche vam ko nikad nista do sad ;)
@CoCoLoCo, Dobar ti komentar, samo što si ''uprsk'o'' sa ovim ''lojavcima''. Goni se u MP3!