Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto li Bosnjaci hoce u EU kad mrze krscanstvo i socijalizam?
BiH nemoze naprijed sve dok srbi i hrvati vode politiku rusenja BiH! Kad se tome stane u kraj onda cemo krenuti naprijed, djabe krivite SDA i bilo koju proBiH stranku jer ni jedna proBiH stranka u ovakvim uslovima nemoze napraviti toliki napredak da to gradjani osjete! Stat ce se i ovome kraj, MZ je prepoznala srpske i hrvatske namjere sto govori izvjestaj Incka, izvjestaj za koji ce vecina u BiH reci " je. bes to" a grdno se varaju, nedaje MFF pare samo onako :)
O kakvom "napretku" se radi ? 😮😱 Stanje u BiH gore nego ikad u povjesti države. Politička gov*na i njihove sluge sa podrškom jeb*eno glupog naroda pretvorili su državu u veliku septičku jamu 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Nikad bolji standard, barem u Sarajevu!
Pa sta se i kome ovo Bakir pravda da Bosnjaci ne stoje iza hapsenja hrvatskih domoljuba?Jesu'l mu to Covic i Cavara zaduzili kriz i sahovnicu pred put u Brisel?
predsjedavajuci opcine Centar, nestel sta dogovorili sa Evropom???
http://www.olx.ba/artikal/23470797/erevollution-igrace/
Vidi pogleda u Tuska preko Baketovog ramena, pita nekog iza ko je ovaj nasmijani telac.
kad vidim ova siva odjela, smrkne mi se. kako je moguce da uglavnom politicari preferiraju monotoniju u odijevanju, bit ce da nemaju osjecaj za lijepo i da im zene kupuju odijela. a mi ih placamo, naravno;-)
Bakence se samo sa gospodom druzi
Hehehe... Bake misli da ga je preveslao...
Je l' ovo onaj Tusk sto osvaja mars?
O dinamici napretka Bosne i Hercegovine????? Koja sprdnja na racun gradjana BIH. Dinamicni napredak za vase osobne novcanike, pravi si 🐏.
Bakir ko Deda Mraz muslimanski
@Vlahobran91 Ahahahahhahahahahahahahah Nema poklona ni za tebe
hahahhahahhahahahhahahah
Komunikacija sa dimnim signalima izgleda....
Prihvatio je on... https://www.youtube.com/watch?v=69glwfWjYlI