Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako jako dobro ,pod uslovom naravno da pametni ljudi iskoriste priliku i dobiju drugu informaciju osim rekla-kazala i ja znam. samo informacija o bezbroj fondova je tako komplikovana da u mnogim eu zemljama postoje knjige kako naci pravu informaciju ili pravi fond.
zashto da se informishemo o nechemu shto je pred raspadom?
E ovo nam je baš trebalo - pod hitno u ovaj info centar odvesti sve tuljane koji sjede u Parlamentu i Vijeću ministara Bosne i Hercegovine i njihove sekretare (jer oni nemaju pojma o računarima i internetu) da im objasne šta sve ima u EU i šta bi trebali da urade pa da stignemo do statusa kandidata.... naročito ove iz republike šumske.
Ovo je Super mogucnost, za nase Male firme, da se informisu kako da nastupe na EU trzistu!!! Sad ce glupi Bosanci misliti da je ovo centar da se informise o Tome sta je EU. Ccc Glupsoni!!!
koliko EU ima pedera i zašto u Sloveniji nema džamije? Hvala EU, ali držai su nam Talibani i pečena jaretina od vaših konzervi i pedera
A koliko crkava ima u Dubaiu i Rijadu???
Ovo treba otvoriti u Sarajevu, politički ured Talibana na uzoru na ovaj sa snimka u Dohi u Kataru www.youtube.com/watch?v=e0rX6iK06VI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odo odma tamo, pa pravac svica
svica nije u EU ipak je tebi potrebanovaj info :)
ironija moj bosnjace, ja sam iz NEUEU koalicije. a poznam ja i povijest i zemljopis. di je frkica?
http://cdn-static.rtl-hrvatska.hr/image/d7d2770aa638c8670949f7831e1d0542_slideshow_bg.jpg?v=20 dominacija.
koji će nam k. info centar, kad ćemo ući u EU kad se raspadne :)
Tesko se nama, ako se EU raspadne. Nece dugo trajati do pocetka NOVOG RATA u Europi. EU je jednina nada, da se u EU nece ratovati. Samo se GLUP covjek moze mogucem raspadu EU obradovati.
jaka stvar,pa sta ovi iz EU misle da su vanzemaljci pa eto mi nista ne znamo :)
nema sta da misle,oni znaju
Jasta, Bosanci su jedini narod na planeti koji se rodi a sve vec zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)