Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi naredni korak: skuplje cigare, skuplje meso, zatvaranje malih trgovina, gasenje domace poljoprivrede, skuplja struja i voda i naravno veca sloboda kretanja unutar svoje mjesne zajednice. Naravno pjeske jer para za sta drugo necete imati.
Ima jos nekoliko stvari za koje je EU zainteresovana u ovoj zemlju: 1. Hidrocentrale 2. Sume 3. Zemljiste koje je u vlasnistvu seljaka 4. Privatne kuce koje jos nisu pod hipotekom. Kad vam ovo uzmu, tad ce vas pustiti u EU.
Kako ce vam biti bolje kad mislite da ste pametniji od Tita. Tito je znao da ce vam Evropa dobijeti samo jad i bjedu i zato je gradio ovu zemlju na potpuno suprotan nacin od onog koji promovise EU. Vi i pored svog jada i belaja danas mislite da je on bio idiot a da ste vi sa vasim EU mantrama svu pamet svjeta popili. I doveli ste nas da narod vidi izlaz jedino u samospaljivanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda su to oni psi lutalice na crvenom tepihu
jedva cekam da BiH ude u EU...dosta je vise cobanluka i da nasi politicari rade od drzave sta hoce kao da je njihovo privatno vlasnistvo...dosta!!!
@Nesto_povrh To volis smrdljivu rusku cizmu???
Ne kakakaj Zekerijah, dobro znaš zašto BiH nije u EU, kakve politike itd, ova zemlje ima MAFIJU od zakonodavne do izvršne vlasti.
Ne postujemo tudje kamoli svoje tolerancija x0, zemlja haraca i ne hljebovica, zemlja vjere i pametnjakovica seljacina i nacionalnih stranaka...BiH ce uci u Eu kad se Eu raspadne
Prvi pravi pomak se očekuje smjenjivanjem kompletne politike na vlasti !
SAD SVI GRADJANI TREBAJU IZACI NA DEMONSTRACIJE SA PPRUKOM MI ZELIMO PROMJENE I DA SE IZVRSI PRITISAK TE DA VIDI EVROPA DA JE TO TO I DA SE KRENE DALJE !!!!!!
Nije brate nego smo mi kita od naroda eto to je !!!
Procitam ovoliki text i nevidim nikakav napredak niti bolje sutra za BiH gradjanje samo opet mazanje ociju bijedi
well...kad imas dvije krave, deset ovaca, cetiri koze, dvadeset kokoski, deset curki, dva duluma zemlje.... you don't care about this shit ...kontate ?
joj gledaj ih ko avengersi
a gudra, šaj sa njom
Krak naprijed,nazad dva cio život koračam:)))