Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ginekolog neće pichke da liječi pa jel ti Boga:)
PORUKA TEROROSTIMA - NE DIŽITE SPOMENIKE I GRAĐEVINE U ZRAK! To će opet naplatiti iz naših džepova! Udarajte živu silu, manje košta i uštedićemo na njihovim ogromnim penzijama!
Samo si nam jos ti trebao da pricas o kompromisu.
Što se tiče presude „Sejdić-Finci“ poznato je stanje, bez političkog dijaloga i povećanog angažmana neće to biti moguće riješiti. Pa kad se sestorka zalozila da se ovo prvo rijesi, tvoji iz SDA su mu im stali na put.
Molim vas maknite ovu sliku, pa dan ste mi pokvarili
Jao ludi pa sve danas nema pravo rijeci.Poludil od ovih izjava na ovom depresivnom danu samo mi jos ovo treba
Po njegovim riječima, napredak je moguć samo uz budući istinski angažman ministara i premijera na traženju kompromisa i pronalaženju rješenja za krupne političke nesporazume. KAd vidim ko mi prica o kompromisu i sporazumima tacno mi nije dobro
Hajmo svi zajedno jedno veliko hvala Halidu za nazadak...