Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa moj genjac cudim s da ti nisu dali i crveni karton
Bosna Bošnjacima 33,3%,ili tako il nikako.
previse, previse ! 24%
Koji ćemo racku u Briselu i Evropi ?? Kakvo nam je trenutno stanje u drzavi mi se trebamo priključiti kakvoj PLEMENSKOJ uniji u nekoj dzungli . Nismo mi još za Evrope . Glavnu riječ u našem društvu još vode VRAČEVI . Kačavende , Cerići , Puljići a kad priznamo i Sejdića i Ficija e onda će sva plemena biti na okupu . Onda dolazi i Juda a i seribaša :)
Nije Brisel upalio crveno svijetlo nego politicari u Bih! Njihova krivica i njihova odgovornost! Nema sto Brisel sa tim crvenim svjetlom. Odgovori su kod vladajucih partija kao i opozicije. Svi koji se bave politikom na bilo kojem nivou u Bih su direktno odgovorni za "crveno svijetlo"
'opstruisete svaki dogovor sa srbima i hrvatima' A oni se eto satrase da se dogovore ;) Jadna mala pateticna komunisticka slino bez kicme obraza casti karaktera....
Ja sam nepismeni papak koji nista neradi samo po vasdan lajem je.bo ja svoju mizernu m.ater komunocetnicku
prd smrd hrk pljuc zavidim ovom zavidim onom ne valja ovaj ne valja onaj fašisti nacionalisti bla bla bla
Jevreja u BiH ima 70 - 100 - pomoću kojih trikova se 100 ljudi može nazvati 'narodom' pa još i konstitutivnim? Kad Bošnjaci u SVOJOJ zemlji budu ravnopravni ONDA možemo preći na 'ostale'!
Mogu oni pričati šta hoće, mi razumijemo samo jezik batine.
opstruisete svaki dogovor sa srbima i hrvatima... vama ovo stanje najvise odgovara demagogu jedan!
Ali kad kaze problemi nisu tehnicki nego politicki to je dokaz da je samo izasao da nesto kaze ahhaha i da mi vidimo da i on nesto radi!!!
Ja sam gospodin koji nista neradim i nije me bilo ali eto da malo zaguzvam i bacim jednu izjavicu..ma pravi si Genjac-Kenjac
Problemi ste upravo vi majmuni na vlasti vas treba po kratkom postupku smaci i onda vasim naslijednicima nece lopovluk ni na pamet past raditi ce te za naraod a ne za svoju guzicu
Genjac, nemoj ti i tvoja stranka nista da pricate... sve ste vi ovo zakuhali