Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Par političkih faraona, i nekoliko hiljada njihovih partijskih poslušnika raspoređenih na STRATEŠKIM mjestima, u čijim je rukama koncentrisana politička i ekonomska moć, drže pod "okupacijom" 97% građana BiH. Tih 2-3% su osigurali sebi SVE, neće mjenjati NIŠTA. Nacionalizam, entiteti, religije, rat.... im samo služe za beskonačno održavanje na VLASTI radi očuvanja ličnih INTERESA. Njihovo je vladanje neodgovorno AUTORITARNO samovladanje. Demokratije i odgovornosti prema narodu NEMA, sve je pretvoreno u AUTOKRATIJU.
Klix do veceras mora donijeti zakon o banovanju ovog kyksera, inace slijede sankcije !
I meni je, pravo da ti kažem, dopizdio, niti možeš pobjeći od njega, niti normalno komunicirati, a pogotovu normalno ostaviti komentar.
Spomeni ga ti kad si ga upratio !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Napravite vi da struja bude jeftinija od plina kad već imamo potencijale i vlastiti proizvod, možete vi to, ali nećete!
ko koristi plin sem sarajeva?
HAHAHAHA Kakav crni strucnjak almir becarevic? Jel to mozda lik koji je prije 10 dana prozvan da je za vrijeme svog mandata 50 MILIONA KM potrosio namjestenim tenderima, prije svega za privatne firme? Jel to isti almir becarevic koji je dopustio da Birac ostane duzan 15 miliona KM? Covjek nikako da se pomir sa cinjenicom da vise nije direktor. 10 godina bio frajko direktor, kriminalac 1/1. Dovoljno je reci da mu je ZENA bila predsjednik upravnog odbora BH Gasa, za vrijeme dok je on bio direktor BH Gasa. Klikse kakav crni strucnjak? Jel vama odgovara da su strucnjaci ljudi koji ovu zemlju zavise u crno?
Ovdje se neko pravi budala, i pticama na grani je jasno da ovi iz GENOCIDNE odbijaju sve Zakone koji se trebaju donijeti na nivou države BiH jer su oni, po njihovom tumačenju Daytona, ravnopravni sa državom BiH te da oni mogu donositi svoje Zakone koje EU treba poštovati kao da je šumska suverena država. E, sada, na ove opstrukcije EU žmuri dovodeći na vatru one istinske Bosance koji se bore na putu eurointegracija.
hladno hladno e pa sta ??? ima dekica i jorgan :-)
zanimljivo je da ove sankcije nikada ne pogode ove koji donose zakone nego samo po jadnom narodu
Preskocim kanal, pogledam na tle i vidim tebe, Abide Abide, reci nam, de sta to tvoje ruke rade Udarnicki rade, burazere da bude gasa za sve sve u sklopu akcije zastite nase okoline Abide, reci nam, de otkud za to finansije dva posto svake plate niko od nas nije rekao ne
K.....oni moraju, vec 20 godina oni su nesposobni donijeti obicne zakone! Idemo coravi bakire, nova prilika za hapanje ;-)