Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senad poznat po svojoj hrabrosti i neovisnosti u izvještavanju, te često postavlja pitanja koja drugi novinari ne bi smjeli ili se boje pitati. Njegova posvećenost istraživačkom novinarstvu ga je učinila jednim od najcjenjenijih novinara u regiji.
Promijeni dilera
Senad Hadžifejzović je uistinu jedan od najutjecajnijih novinara u Bosni i Hercegovini, čiji rad ostavlja trajan utjecaj na društvo i koji zaslužuje veliko priznanje za svoj doprinos novinarstvu i javnom interesu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve najbolje Face Tv i doajenu novinarstva Senadu Hadzifejzovicu
Zivim za dan kada reis bude gost a BH Telecom i EP BiH glavni sponzori! I trojka debelo da mu se oduzi mislim zvao je on njih i rade sebe ali kada su mogli gostovati samo po MZ on ih je zvao u emisije, nek mu ne zaborave
Bravo Senade na velikom uspjehu! Ziv i zdrav nam bio i dalje raskrinkravao lopovluke i kriminal
Od istinskog borca za BiH do borca iskljucivo protiv SDA,a kao"neutralna" TV. Kaze se Osmorka+ Face TV u narodu.
Sretno Senade. Ljudina i novinarčina!
Cestitam Senadu, sve najljepse povodom 3000. CD-a, samo neka nastavi, on i njegova televizija su institucija.
Toliko hrabar novinar da nikada nije upitao ko su ubice male dzene,jasno ima i on gazde!
Senad je penicilin za mafijaše i fašiste svih boja! 👍👍👍✊✊✊
Treba imati hrabrosti i krenuti protiv mafije koja vlada ovom drzavom 30 godina, treba biti pravi domoljub i pokusati na jedno mjesto dovesti ljude iz cijele BiH, treba imati i hrabrosti i stati 1 na 1 sa najboljim propagandistom u Evropi, boriti se za pravdu kad ti i djecu zasrecu po ulici da ti priprijete, treba imati hrabrosti najaviti rat dok vrh drzave suti i kuje plan u koji podrum ili trezor smjestiti svoju djecu itd itd cestitke velikom novinaru i domoljubu.
Trovach
Gledaj botova Al su se uspalili, zbog ovakvih komentara Dodikov zakon dođe kao čin demokratije.
bolji vatromet nego za novu godinu
Kakav je privatno ne znam i ne tice me se al pogledam ko ga ne voli i to mi je dosta zakljucka sto se profesije tice
najvecu slavu dostigao na Hayatu, a koristi svako malo da je populjuje. Uzro ogromne pare. Trazio jos i uslovljavao, i kad su rekli ne moze pokupio prnje i osnovao TV koja ne placa novinare, dodju mladi neiskusni rade par mjeseci, ne dobiju nista, i on se hvali kako je kroz Face proslo hiljade ljudi. Prosli jer nisu bili placeni.
Kmece krezavi polupismeni SDA botovi 😅
Stari huškač i postratni borac protiv Armije RBiH i stranke bez koje bi ova drzava propala u ratu. Necu ti Senade cestitati. Zato sto si egomanijak, mislis na sebe, prodajes dijaspori suplju pricu, i umjesto da jacas drzavu ti joj predvidjas kraj.
A ko ti jača ovu "državu" Bakir? Molim vas prestanite. Čovijek je samo novinar, ne "politička partija koja utiče na tok državeⁿ Hvala lijepo i pozdrav cijelom narodu BiH.
Ne znam da li ja samo to vidim..ali iskreno mislim da je Senad jedna velika NULA od novinara.. pogledati malo na zapad pa tek onda pričati o njegovoj veličini..
Jel bosanski narod PRKOSAN ili unatočan ??