Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
voa ć jun žn, mi ni en s ju en fan uan... Vučić na aparatima
Valter Tegeltija
Ja sam preveo i proslijedio koracnicu iz BL kineskim vlastima. Vjerujem da ce im biti drago kad cuju; nema vise komunista...Ovi serbi jarane iz svega iskacu, malo merhaba, malo selam, malo kazacok, malo riza, malo hamburgeri...Casni i odvazni stvorovi.
To ti je kao da neki tamo iy FILD|AN
Tigrovi kolo vode ove.godine..
U Banja Luci se pjeva nema vise komunista, a tegeltija hvali komunisticku partiju Kine? Kako nema Komunista, a krediti se kod njih uzimaju...
Realno ako je već situacija takva bila, trebao im se obratit Dževad Poturak.
lici malo na njih jbt
Tako je, mi kao zemlja nesvrstanih treba da gradimo dobre odnose sa svima. Mi nemamo nikakve ni ekonomske ni vojne pretenzije ni na koga.
Ovo je brat glumca Taska Nacica. Samo sto je Tasko ljepsi bio od njega.
Je li pričao na kineskom ili na cerilici😂😂🤮🤮
Sad u Kini kontaju da u BiH žive Kinezi
Dobro, ne znam kineski ali slika govori više od hiljadu riječi, snimci za olimpijske igre i govor Tegeltije ništa povezano. Slaba montaza.
Mi smo bili u super odnosima sa Kinom dok se nije nasla gospodicna Biserka da kritikuje javno Kinu zbog njenog stava prema Ujgurima. Sta mi imamo sa Ujgurima ? Je li to nasa drzava i nas narod ? Zato nas sad zajedno sa Rusijom Kina handri u priznavanju Visokog predstavnika a realno ljudi nas nisu nikad osporavali niti u cemu kocili. E moja Biserka bas si biser 🙂
Sigurno je to pozelio na tecnom kineskom jezikom, kojeg prica puno bolje nego engleski.