Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mozda mu se nije otvorio padobran...
Svaka čast KLIX-u, a svi ovi komentari su slika kakvi smo mi ljudi
Kada je već riječ o komentarima, za ove koje pišu samo velikim slovima, pročitajte netiquette - pravila ponašanja i komuniciranja na internetu.
SAMOUBISTVO ILI NESRETAN PAD?? A, KAKO ZNATE DA SE NE RADI O UBISTVU????????
OVDJE SE MOZE KOMENTARISATI ZBOG TOGA , STO SAMO SVADJOM, A NAROCITO ONOM NA NACIONALNOJ OSNOVI, PORTAL KLIX.BA ZELI DA ZABILJEZI PORAST POSJETITELJA NA SVOM PORTALU, JER IM JE TAKO NAJLAKSE MARKETINSKI ZAINTERESOVATI STO VECI BROJ OGLASIVACA I ZARADITI NOVAC. TO STO PODSTICU STVARANJE MEDJUNACIONALNIH TENZIJA U DRZAVI NJIH UOPSTE NE ZANIMA. NE ZANIMA IH NI STO PODSTICU UBISTVA, KRADJE... REGULATORNA AGENCIJA ZA KOMUNIKACIJE BIH, NADLEZNA JE DA ZABRANI OVAKVU PRAKSU MEDIJA.
,
OMG zasto se ovakve stvari mogu komentarisati :I
i votka
da nije prao prozore