Policijska akcija u Sarajevu
0
Zaplijenjena dva kg droge, uhapšena jedna osoba
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuclaj ga moržu, idiote..
Jel to SIPA sad potpuno preuzela posao? Jao superiška, biće čiste gudre :)
bravo cavka
matador vjerovatno nije mislio na politicare ali je upravu kad kaze sitne ribe ...istina nije 50kila horsa malo i to je nesto drugo ali mozda je fraer mislio na lobije.bilo kako bilo nikad se kriminalu nije stalo u kraj i to je tako od kako postoji svijet.poz.
nije istina da su sva 9-orica u pritvoru.
Midhad, adnan, aldin, admir..... sve same merhametlije postenjacine dobricine i nicim izazvani mosnjaci.... jesul instrukcije i upute dobili od lokalnog muftije ili sve crno na bijelo stoji u kuurranu.
Tebi je sitna riba lik sa 50kg heroina, pa ko ti je onda krupna riba u pm. Vise od ovoga jedino imaju tamo afganistanci sto ga prave. Ako si pod krupne ribe mislio na politicare doci ce i njihovo vrijeme polako. Svaka cast policiji, samo da sada sud ne ukaki kao uvijek sa preblagim kaznama.
svaka cast policiji....ali to da je narkodilerima odzvonilo, istina je kao sto je i Avatar istinit..:-)))
Sve cestitke i puna podrska policijskim sluzbenicima MUP-a Kantona Sarajeva u borbi protiv kriminalaca-narkodilera.
uh bice krize ovaj vikend...
da je narkodilerima odzvonilo nije, niti ce ikad, a ovi sto su pali to su ionako sitne ribe, a i da padnu vece ribe, ponovo ce doci novi koji ce vodit sve to... sve dok ima narkomana bice i dilera...