Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ovi garibi sa Sa-x IKAD imati ilustraciju s mjesta dogadjaja?
Ma samo palite, ionako tužitelji spavaju.
Goriiiiiiii halaaaaa
Hoces ti junetinu davat umjesto teletine xD
Pa, realno gledajući, \"savremeni\" čovjek sljepo živi u uvjerenju da ako upravlja putničkim automobilom, da ustvari ima uspješnu kontrolu nad sopstvenom sudbinom, a to znači da mu onda nije ni potrebna Božja pomoć ... ili drugačije rečeno, u ovo vrijeme idolopoklonstva, najmoćniji idol je upravo putnički automobil, a to znači da vrijedi prosto pravilo: NEMA DRUGOG BOGA OSIM PUTNIČKOG AUTOMOBILA :)
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u, a mali T.e.h.e.r.a.n.i samo oponašaju \"veliki\", onaj na području koje se nekad nazivalo Sarajevom, a danas bi mu bolje pristajalo ime Vučitrn ili Novi Novi Pa.zar.
To mu je sigurno ljubavnica napravila.Bila ljubomorna sto njoj nije kupio.e tako mu i treba kad nije sposoban i njoj da kupi LAND ROVERA
bezvlasceeeeee.....totalnooo....ode sve u q
Garant nisu plaćali radnike kako treba
pecat zenicke kloš-mafije
ovi zenicani mi se pocinju dopadati!
BICE POSLA U ZELJEZARI
kad porastem bicu mesar! cuj LR
U kakvom smo jadu od drzave , entiteta , kantona , opstine , grada(?) - dobro sva nije izgorila dosad !
zeznuto je biti supruga vlasnika mesnice u danasnji vakat
a ja im fino kazem, manje luka u cevape
40 godina smo zivjeli u miru i daleko od ovakvih stvari,a onda smo izabrali ovo sledecih 40 godina