Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
motor je u ovolikom saobracaju, na ovim cestama i sa ovakvom saobracajnom kulturom k'o tabut na tockovima.. nego commi druze jesu li ovo ubili tvoju ladu?
...živ i commi i ladara...nadam se da će i ovi nastradali...
RIP Zao mi je svakog ljudskog bica,koje na ovakav glup nacin zijani glavu. Ali da bi napravio ovakvu stetu na Ladi morao je ici preko 100 km/h. A gdje se to smije kroz Vogoscu voziti 100 km/h. Sve je ovo krivica vozaca motora. Da je isao 50 km/h samo bi sa sebe obrisao prasinu i na srecu ostao ziv.
Ado, da ti dragi Allah podari vječni Dzennet, zauvijek ces ostati svima u srcima :(
Nekome ko vozi 40 km/h koliko je ogranicenje u naseljenom mjestu i koji nosi sa suputnikom na motoru svu propisanu opremu ne moze se oduzeti predonst. Barem ne da se zavrsi sa fatalnim posljedicama i tu je raspravi o "nevinosti" motoriste kraj. Nije mo zao kamikaza koji na 2 ili 4 tocka ostave svoju krv na asfaltu. U ovom slucaju mi je zao djeteta koje ce odrastati bez oca i za to kriviti nekoga drugog. Ovim idiotima koji su bili "prijatelji" ove kamikaze samo kazem da ste miu bili prijatelji odgovorili bi ste ga od kupovine motora. Pitam vas da je kojim slucajem mjesto NIVE bilo dijete, sta bi ste onda komentarisali?
Brate sve sudije i saobracajci, ali istina je da dole u BIH momci vrlo cesto bez kacige a kamoli druge opreme voze, a saobracaj do bola..Sta znam, i sam sam vozac i imao sam i jacih udesa i opet vozim i vozit cu dokle mogu, pa i ako mi je ovako sudjeno, jer motociklizam nije samo "kurcenje" i "deranje", nego sastavni dio zivota mnogih a to je ljudima tesko pojasnit. U svakom slucaju iskrena sucut familiji i brz oporavak povredjenima..
skoro svakodnevno se desavaju ovakva sranja i opet covjek pameti doc ne moze.. sve do jednom..
jeli vi vidite da je ovaj konj nepismeni sa Ladom uzeo prvenstvo ćovjeku i ubio ga,nemoj te srat.
Kod nas ljudi skrecu bez upozorenja,bez zmigavaca,bez zastoja da drugi produ koji imaju prvenstvo sto je i ovdje ociti slucaj,Taxixti,boze sacuvaj,vozaci autobusa i oni zaboravili na kulturu i obaveze u saobracaju,jer su jaci kako oni kazu,moral i pravila u saobracaju potpuno su zaboravljeni za ovaku voznju nije potrebna nikakva obuka za vozacku dozvolu.Policijo nije vas posao samo da budete tamo gdje iole ima sanse da nekoga kaznite,morate biti posvuda...........
Koji ste vi debili ne mogu da vjerujem kakve komentare ostavjlate ,Ado brate da ti dragi Allah podari lijepi Dzenet ,a porodici Sabur Amin!!,Adinoj suprugi , Esi i Elviru želim brz oporavak strašna tragedija i strašan dan u mom životu ....
:-(
o kakvom vi pravu prvenstva pricate, ko ce upratiti motoristu koji ide 150+ na sat, trebo bi covjek gledati non stop na retrovizor a ne kud vozi R.I.P
TUKI brate volimo te i zvuk motora nije vise kao sto je bio, a ovima koji laju na motoriste *** porodicu i sve sto imaju...... R.I.P.
Jedan ubica manje na cesti=sigurnija okolina. Jebem ti majku luđačku.
retardu!!!
Ado brate da ti dragi Allah podari lijepi Džennet :(
Ne brze od zivota !
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=114268672079113&set=a.100550226784291.1080.100004879411259&type=1&theater
R.I.P...
Boze dragi...