Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taj vlasnik tog stovarišta je najveci kriminalac u Srebreniku a možda i šire.
I ptica na grani zna da su ovi požari podmetnuti i da će uslijediti naplata štete i još gratis neka pomoć od vlade kantona.
Sramota. vikendom pozari sirom BiH.
Na pozar u svoj zemlji 1 komentar,a Iran i Izrael 400-500😂
Iz Tuzle svakog utorka kako se ko snalazio 92-95 išlo se na pijacu u Srebrenik.Tamo su građani prodavali tv,videorekordere,bunde,tepihe itd.za kilogram kukuruza.Sve im izgorilo abd.
Jarugo, i ja sam iz Srebrenika, ali sam u ratu kuburio za hranu isto ko i vi Tuzlaci. Ne generalizuj. Nismo svi seljaci i ratni profiteri.
Sta, trebali su vama Tuzlacima dzaba davati...da vi jedete I pijete...mars