Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupan
Uredu da je on glupan i da odgovara, a ko odgovara za Tomasicu?
Nažalost ovo je teniser, samo što reket koristi u druge svrhe...
Ozna sve dozna.... svaki mobitel mogu locirati, kad hoće, ako im zatreba... još se samo nadam da će bar dobiti poštenih batina... jer je definitivno zaslužio...
Mora da je fahro bio u BBI-u kad su dojavili bombu, zato su ga i tražili :D
Moguće... znam da radi mene nisu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rasvijetliše li onu dojavu o bombi u "ALTI" tokom JMBG protesta?
Mozda nije budala, vjerovatno mu je cilj bio da ga uhvate. Covjek mozda nema za ogrijevo a ni za hrane, mrsko mu raditi pa jednostavno se obezbjedio. Inace bi se rijesio moitela.
Možda mu je neki glavonja ponudio novac da to uradi,a poslije ga isti zavalio kod murije. Razlozi tome mogu biti razni,a danas ljudi za pare rade ama bas sve.
Kreten
U pitanju je debil a mozda i imbecil. Obavezno ga poslati na psihijatrijsku evaluaciju.
Mrš u Konjic konju!
Covijek je samo spasio ljude od potrosnje novca na razne gluposti :)
Zanima me kako policija ovakve slucajeve rijesava iz prve u kratkom roku dan dva, dok recimo vece krimi radnje ne vidi a desavaju se mnogo cesce nego ove, i kazu policija nije KORUMPIRANA, vise od odtali gradjana garantujem.
Sve zbog lajka
Kakav glupan, vid' mu glave
bomba je dojavljena da bi se nesto ukralo iz BBI-a
Pa hocemo li docekati ikad da napisete puno ime i prezime ovih kriminalaca?? Ovi incijali nas ukopase... Grozno ... :3
Jad, tuga, čemer. Tužno je to... tužno je na šta se sve svodi
Konjska glava. Odmah sam znao iz kog je gradica.
A odakle si ti tako pametan ? Vjerujem da si iz nekog sela (sat i po' od Sarajeva) , jer ne vjerujem da "pravi" sarajlija moze napisati tako ogranicen komentar.
Njemu bas dosadno u zivotu.