Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imaju ideja mogli bi i film snimiti
Pametan lopov mi osvježi dan.
napokon nekoga da uhapse
svaka cast, scenario ko iz filma..
"Oceanovih 3";)
Samo da su uradili tako da ovaj izadje iz paketa, uzme lovu i vrati se u paket i kasnije ga isporuce na ranije isporucenu adresu, nikada ih ne bi skontali.
...na ranije ugovorenu adresu ...
Pa pripreme "paket" da se otvara iznutra. Najprostije, i najsigurnije za "posiljku", bi bilo prosto unutra napraviti drvenu ili zeljeznu konstrukciju (kavez) za koju onda pricvrste lazno dno paketa. Otkaci dno, digne "paket", izadje napolje, obavi posao, vrati se nazad, spusti paket, pricvrsti dno nazad i sjedne da gleda neki film na mobitelu dok ceka da ga "isporuce". Sto sve zvuci jako cool i pametno, samo ima jednu kriticnu manu. Neko mora primiti "paket". Sto je odmah polazna tacka za istragu - u obliku sumnjive osobe koja je preuzela paket i potpisala preuzimanje istog, a mozda se cak i identifikovala licnom kartom. Racunati da se "murja nikad nece sjetiti da to provjeri" je mastanje zbog kog su mnogi otisli "na odmor".
Ispadose lopovi fini.
Nevjeovatno. Balkanci su prevaru i pljacku doveli gotovo do savrsenstva u svim segmentima. Mislim da im nema ravnih na planeti, mogli bi u ginisovu knjigu.
Ukrali dvije poslaničke plate.
A poslanici to uzmu po zakonu. Al' baš uzmu, ne zarade sigurno.
da je 15 milioan pa hajd......
uputstvo za klixovce. ukucate 24 vip i dobijete sliku njihovog kamiona i kombija. to prenesete i onda vam ne treba ilustracija. joj jes vam mrsko raditi
orten baš je reklama kako su im opljačkali pošiljku. e jeste vala ubiste se od reklama. nemoj pisati orten nego uposlenik klix-a
"_Oni su, kako saznajemo u sarajevskoj policiji, 15.01.2015. i 28./29.01.2015. godine iz skladišta firme 24 VIP Logistic Services d.o.o. Sarajevo i parkiranog teretnog motornog vozila ukrali određenu sumu novca." Ovdje nešto neštima. Postoje dva datuma, a PISANO JE O JEDNOJ KRAĐI. "_Pljačka je izvršena tako što su lopovi jednog člana svoje bande sakrili u kutiju i natovarili ga u kamion. Kada je kamion zatvoren lopov je izašao iz paketa te ukrao novčane pošiljke nekoliko firmi. Pljačka je otkrivena tek nakon što je kamion stigao na odredište, odnosno kada su radnici firme 24 VIP počeli istovarati robu." Čudno je da su napisali puna imena lopova.
@Bodyfeat, e neka si ti meni spucao minus! :)))) Gdje piše da su dvije krađe? Piše "krađa i teška krađa". Opisan je događaj samo jednog datuma 28.1./29.1.. Tad je mogla da se dogodi "krađa i teška krađa". Šta je bilo 15.1. i šta su tada ukrali? Navedenog datuma je ukradeno 15.000 KM. Koliko je ukradeno 15.1.? Hajde fino vrati se i pročitaj ponovo, pa ćeš vidjeti da se matematika ne poklapa, odnosno, dali su manjkav izvještaj. Ja tebi neću dati minus, žao mi te. Vidim da to tebi nešto predstavlja. :)
Nema nicega..khkh..D Coperfield
infraredhad skopljak!!!
Italian Job
Tražili smo "ZAPAD", dobili smo "DIVLJI".
tražili smo Zapad a UZELI SAMO DIVLJE.