Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem vas sa inicijaima
Prije toga se zakačili u biblioteci oko Voltera i Hegela i poslije eskaliralo
rr
DA NIJE KRIV ZA NESTO NEBI GA RANILI SAMO MI JE ZAO STO NISU LEVATA ODVUKLI I KARALI NA KOTI 850 JER TAKO LEVATE I TREBA MLATITI
SDP SDP SDP i vidite kako nam je miran grad :D J..ebbbe. li im mamu komunističku.
Osumnjiceni su od ranije poznati policiji i nakon evidentiranja pusteni su kuci jer ne postoji dovoljno razloga za njihovo zadrzavanje.
OVO JE KLASIKA U DANAŠNJEM DRUŠTVU, OTMICA PA DVA METKA I TEŠKE TJELESNE SU DOVOLJNE ZA OPOMENU, DRUGI PUT ĆE ZAVRŠITI U INVALIDSKIM KOLICIMA !!! PA NEKA RAZMISLI DA LI ĆE VRATITI POSUĐENI NOVAC ILI NE... NAŠI SUDOVI NIŠTA NERADE TAKO DA JE ČOVJEK PRIMORAN PLATITI DA NAPLATI DUGOVE !!! NIJE OVAJ BEZVEZE KIDNAPOVAN I UPUCAN !!!
dok budemo ljude dijelili odnosno obiljezavali po teritoriji odakle su a ne po cinjenici jesu li insani ili hajvani bice nam ovako ili jos gore i onda ce RS stvarno imati razlog da kaze da su bolji od nas
Nama stvarno sad ali stvarno fali dr.Mengele da oslobodi vise mjesta u zatvorima za novopecene delinkvente...ili mozda da se konacno uvede smrtna presuda za teska krivicna dijela j-bo ljudska prava kad ja vise ne smijem zapaliti rahat rostilju svojoj avliji a da mi neko ne napravi njesra zbog malo mirisa i dima :D a ne daj Boze na nekom izletistu da se pokusam proveseliti sa rajom kao nekad...Bog me ubio ako se nisam sigurnije osjecao od \'95 do\'00...
a sto inicijale !???? tacno se vidi koliko ste profesionalni i cije pisete,a cije ne
Iz mog ku3ca a ne iz Sarajeva.Došle.
a gdje je u kvalifikaciji djela OTMICA, cuj terete ih za tesku tjelesnu povredu i nasilnistvo a nigdje otmica pa u americi bi samo za otmicu mozda dobili dozivotnu ili barem 40 godina, e ti pravosudje b em
BA+ISKA POSLA
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar, pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
Seljačina je epitet i osobina čovjeka, čovjeka osobe prije svega, ne čovjeka koji je iz neke sredine i odmah je to. Što se teksta tiče, neću ni spominjati događaj, svakodnevan je previše da bi narušio bioritam naše države. Kad bude nešto dobro, onda ću s eiznenaditi, a do tada će em neprestano zasmijavati količina isijavanja gluposti izrečenih ovdje. I da naglasim, ja sam iz Sarajeva, ali mrzim ljude koji deklarišu nekoga, a nisu upućeni i ne posjeduju ama baš nikakvo znanje o onima koje blate.
Oni zaslužuju sve moguće povlastice, jer nečiji tata, nečiji brat su izgubili živote da bi ti danas u ovakvoj okolini koja je oličenje \'\'slobode\'\' manifestirala bijes i mržnju protiv istih tih bez kojih možda ne bi ni bila živa. Dakle, sve te smrti su uzaludne. Drugo, papanluk u ovaj grad nisu donijele \'\'došlje\'\', jer se nikad ne može zagaditi nešto što već nije bilo podsvjesno iskvareno. Možda misliš da su Sarajlije povodljive... A pola tih ljudi su mnogo elokventniji i kulturniji nego što će ikad neki biti.
Male glupe B_alijetine bez ambicija, sa tonama ljudske gluposti! B_ijedni kriminalčići.