Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha ha ha ha ha ha kandaharci kandaharci,... stjeeraaam vam ga i sestri i majciiiii
stoko teroristicka, samo pucate. mrs na poso.
Jel ovo jedan od onih papaka sto se povazdan zajebavaju po trgu i vozaju onog venta sa stranim tablicama?
šta je ovaj izmaltretiro djece i omladine iz o.š.Fatima Gunić i s.š. Peta gimnazija...nek su ga ranili trazio je sto je dobio...ima ovaj brata blizanca bice i osveta ubrzo
Gotovo za potpisat,vidi omladina kako kriminalci žive a i vidi kako živi pošten svijet,danas je trend biti kriminalac,nažalost,koliko je samo banaka opljačkano i da nikada krimosi nisu pronadeni,sada na miru troše pare a sirotinja skapava. kriminalci vozaju najskuplja auta i imaju nekretnine sa kojima neznajju šta da rade dok je za takvo nešto običnom radniku potrebno tri života da to zaradi.
Jedno je sigurno: Samo ce biti jos gore! Treba bjezat ovadvde ukoliko ne mislite postati kriminalac...
Ja mislim da je Semiha za ovo kriva, treba je ponovo postaviti na staru funkciju pa je odma\' smijeniti i riješen problem. Ha ja!!!
Krajnje je vrijeme ga se malo poadi na zakonu.
Bravo majstore 100% tacan podatak vjeruj mi i to sve polupismeno i primljeno samo na osnovu kriterija podobnosti, a danas sestrinska stranka odnosno stranka za BiH svoje nepismenjake o cijoj se strucnoj spremi nije mudro raspitivati angazuje po ugovorima i priprema teren da se raspise konkurs i da ih postave.
Moj babo se šalio kad je rekao da ćete poslije rata jesti zlatnim kašikama.
Vazno da je SDA za 100 posto povecala broj zaposlenih u policijskoj administraciji .
Cuj nakon pucnjave valjda u pucnjavi ranjen mladic! cc
DROGA JE ZLO!
Alipašino polje, pa nije tu nista cudno...tu poslije 8 h navece se ne preporucuje hodati...divlji zapad...
haj nije to štani to je mosa upozorenedraga draženka