Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE BUDEL NEKO KAZNJEN ZBOG OVOGA, JA CU PREKRSIT SVAKI POSTOJECI ZAKON
da nije slucajno i taj zidov alkalaj skidao klipove.....hahahahhaha
MA ZATVARAJTE GOVNA POD HITNO AKO JE OSTALO OD ZAKONA BAR MALO.
,,,ma bio ko bio,,srbin,musliman ili hrvat ili eskim,,prvo mu javno objaviti ime i sliku na svim medijima..a zatim govno u zenicu na robiju,,da ga tamo dobro zguze oni robijasi,,,,mamicu mu bolsesnu,,jjjoooojjjjjjjjjjj nam drzave i funkcionera majko moja,,,sve zapaliti treba dok su jos u zgradi,,,
... sve ovo je jedan veliki WC (cenifa).
TO ANA TRISISC BABIC ZAMJENICA SVENA ALKALAJA PRIPREMA ZAVJERU PROTIV SVENA ALKALAJA! HOCE NJEGOVU FOTELJU! TREBA STVARNO VISOKI PREDSTAVNIK DA UPOTREBI BONSKA OVLASTENJA! OD KAD JE BOZO MIHAJLOVIC PRIJE NEDJELJU DANA DOSO NA MJESTO TUZITELJA SVE NEKE OPTUZBE I ZAVJERE! DOSTA VISE! ANA TRISIC BABIC RADI PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE!!!! ONA RADI ZA SRBIJU I VELIKU KRALJEVINU! ZMIJA!
Nas je parlament legalizovao seks sa djecom. I sam ga rado upraznjavam. Srpska 4ever
Eto kakvi nam bolesnici rade u državnim institucijama....fuj
se kladiti da se radi o kadroviku stranke demokratske akcije
Zaista kad ce na red neki \"zakon\" za pedofile ??? Sta se to toliko ceka ??
Najveci korisnik je Mesihat IVZ
ko zna gdje, ko i koliko je puta zloupotrjebio polozaj, pa i racunar koj smo MI gradjani platili.... provjeriti treba svaku instituciju od lokalne do predsjednistva...svaku... procesuirati i osuditi, svakog pedofila....pozeljeti mu srecan i srdacan boravak u zatvoru sa zeljom da ce ga \"ebati bar 3 puta dnevno. BEM TI DEMOKRATIJU, PARDON DEMOKRACIJU.
Rjesenje za Bosnu i Hercegovinu koje bi sigurno mnogo toga promjenilo na bolje je : DA SE SVI UPOSLENICI KOJI SU NA BUDZETU UPUTE NA PROVJERU RADNIH SPOSOBNOSTI PRED NEZAVISNOM KOMISIJOM Svima je jasno da su drzavnu sluzbu preplavili nepismeni stranacki podobnjaci preko namjestenih konkursa sa sumnjivim diplomama kojima u personalnim dosjeima stoji da govore jezike i da se aktivno koriste informacionim tehnologijama itd. Gospodu budzetllije treba na provjeru radnih sposobnosti, testiranja licnosti, psiho testiranja,....itd, pa ko ne prodje na biro a one koji su se posteno skolovali sa biroa uposlit u drzavnu sluzbu.
Pa šta radi naša policija ako joj Interpol Luxemburg dostavlja ovakve informacije? Nije ni čudo što imamo ovoliko kriminala. Ako je ovo istina, najstrože kazniti počinioce.
lijeba fakat