Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umri cilime ko te jebe, moze bosna i bez tebe :D
Možda je neko Sa-X savjetovao da omogući ove komentare kao neku vrstu terapije našeg frustriranog naroda. Kao, ako se ispucaju na komentarima možda će imati manju želju za koljačinom uživo... U svakom slučaju, loše nam se piše.
kad nece ona evo jeb te mene.
lejla gdje izlazis, imam golf 2 napucan haos. BIH4EVER
ma stipu njih Lejla, nego sta ima :))
U ovoj BL kako su se srbi naselili poslije zemljotresa sve naopako. Posebno poslije ovog rata sve sami kriminalaci i mafijasi. Sta bi od onakvog grada da Bog sacuva. Seljacine.
akademik idi cEpaj drva i muzi krave, to se jedino ima i za radit u genocidnoj tvorevini.
AKADEMIK potpisujem svaku tvoju rijec-na muslimanske uvrede se mora adekvatno odgovoriti-sta kazes nene iftare?
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Uvijek dobrodosao jedan smrad manje. Kamen po kamen palaca,smrad po smrad manj > RAHTLUK!
STOKA GENOCIDASKA, NIJE NIZASTO SPOSOBNA NEGO ZA LOPOVLUKA I TERORIZIRANJA NEDUZNOG GOLORUKOG STANOVNISTVA, SVE IH TREBA NA VRBE ILI U MJESANO MESO ZA PSECU I MACJU HRANU
Samo se rokajte cete, nije se od vas boljem nadat, popucali se izmedju sebe ako Bog da...