Metak završio u stanu u Geteovoj
0
U pucnjavi na Alipašinom Polju ranjene tri osobe
Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedim u sobi ra racunarom, i cujem to kontam petarde. 20 min poslije preko sarajevo x saznajem da je bio rafal. dignem se stanem na prozor i vidim da je to pred mojom zgradom :S :S :S
Paljbu otvorila NAJMANJE jedna osoba...PA NE MOZE BITI MANJE OD JEDNE!!!!!
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
180 komentara ccc pa jel vrijedno.... edis bunar klosarcina obicna dovoljno je da na youtubeu ukucate \"slucajevi x smijesno\" i sve ce vam biti jasno ko je, sta je, i kako se ponasa, i sta zasluzuje...ne znam sta ce na slobodi uopste...takvo je cijelo alpasino, go narkoman al sta ces kad policija ne radi svoj posao...kad je jedan edis bunar ugled, ponos i dika balavurdiji sa alipasina koji se loze da budu kriminalci i gledaju rane, a nemaju pravog uzora..misle da je to on i njemu slicni ali varaju se to su obicne sitne klosarcine
Oh No
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
Inace se gradovi sire kada se grade nova naselja, da znas za ubuduce. Druga stvar, u starom gradu sada ima toliko sandzaklija koji su kupili vase obrasle mahovinom kucice, da bi me bilo stid sada reci da sam iz te opcine. Treca stvar, vi niste u gradu, vi ste na brdima oko grada. Cetvrta stvar, mahalac, niko nije ovdje nastao, svi poticemo od doseljenika koji su nekad nasli ovu livadu i skontali da mogu tu i ostat. Ako ti je jedini ponos sto si s nekog brda oko carsije, sidji do shina i lezi na njih.
SVIIIII BSTE VIIIIII NIKOOO II VELIKO NISTAAAAAAAAAAAAA......
Kakvo Alipasino karina naselje... DOBRINJA je glavna !!!1
kud ga ne ubise nego ga ranise u noge treba i bunara i onog rasima duraka raleta roknuti da ne sjede po citav dan u mercatoru i dilaju za muteta sto drzi kafic kod pijace
U ponedjeljak je oko 19:30 sati došlo do upotrebe vatrenog oružja u ulici Trg solidarnosti u sarajevskom naselju Alipašino Polje. Nezvanično saznajemo da su ovom prilikom ranjene tri osobe.
Novinari moraju objavljivati imena, prezimena i slike kriminalaca, a ne ih sakrivati ispod inicijala.
Seljacino sa carsije kao sto si i sam rekao vi se samo znate baviti ratarstvom i uzgojem stoke i to iskljucivo koza jer jedino one znaju po tim brdima skakati, vi kad sidjete u grad mijenjate cipele pardon opanke blatnjave.Moji su se rodili (vise pokoljenja) u Gundulicevoj i kad su dobili stan na Mojmilu nigdje kraja njihovoj sreci jer nisu vise morali gledati vas krezave i tetovirane carsijanere kako dilate devize pred hotelom Evropa. OK Alpasino je uvijek bilo problem ali tu su stanove dobili socijalni slucajevi tadasnjeg vakta a posto sam odrasla s tim ljudima znam provjereno da pola tih ljudi je porijeklom sa carsije (carsije malim slovom jer vi mislite da ste veliki ali razmisli stocaru/rataru jos jednom), ali nakotili se u velikom broju pa nisu vise mogli da stanu u cerpicare iz kojih su potekli. Sad su vas samo obogatilib sandjosi pa ste sad svi ponosne sarajlijice krezave, tetovirane, nepismene sa cudnim naglascima i utokom za pasom AFERIM.
Neznam zasto novinari kriju imena..bas vam je to glupo...kad tad ce se saznati...Trebate napisati imena,da znamo ko su...da bjezimo od njih..
Inace da kazem da imam marke sakrivene u podrumu i da mi mala prolazi navecer isto tom ulicom koju zovu zona sumraka. Broj telefona vec nebi mogao dati.
Covjece ovo je ludilo ja sam se naoruzao do zuba i nije me strah ovih budala ali me je strah za moju porodicu i strah me nepravde sto ove krimose pustaju za 24h a ja imam osjecaj da dode do onoga da normalan covjek mora i treba zastititi sebe i svoju porodicu i tim slucajem da normalan covjek upuca tako nekog klosara koji nema nigdje nista a ti koji imas koliko toliko normalan zivot fasovao bi najmanje 10 godina robije vjerovatno zato sto si poprilicno normalan.
stvarno mi je vise muka od ove recenice,osoba odranije poznata policija!pa zasto ih jednom ne sredite za sva vremena stoka nevaspitana!