Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispalo iz Radmanovićeve aktovke a on nije vidio.
Ostavio Bakir, znao je da ce se vratiti...
Eh sta bi bilo da su u Vladi RS pronasli ovo, odmah bi sankcije uveli
Htjeo Bakir da napravi t.e.r.or.i.s.t.i.c.ki. akt.
Šupak možda jesam, ali nisam terorista.
Otkud ti za racunarom kad si tako savjestan i radan?
Jesi to dužio ključ od prostorije pa te ovo toliko pogodilo? U ostalim neotvorenim sobama se nalaze: orginal primjerak Dejtonskog sporazuma, slika Van Klompa nestala iz Francuske tokom 2 sv. rata \"Fallen Madonna With Big Boobies\" (šifra: \'Alo \'Alo), pravi snimak autopsije vanzemaljaca, kripta pripremljena za Tunjinu mumiju, tenderska dokumentacija za piramidu u Visokom i TAS Golf 2 iz 1991 god. (prešao 1500 km) izuzet za potrebe TO-a.
joj sto ne mogu ovih posandzakljavljanja imena(himza selimovic)
http://www.betnovac.bloger.hr/
Ovo mora da je Radmanovic navukao oruzja da presjece Sarajevo na dva ili vise dijelova
Komšićoglu se prepao. Neće ti niko ništa, Komšićoglu, samo uživaj, kao što svakog.ovan.ce uživa dok pliva niz wc školjku. Sam ćeš ti otplivati.
KOJA STOKA OVO SVE KOMENTARISE BOŽE SAČUVAJ: VI STE OLOŠ NAJVEĆA NA SVIJETU ŠTO POSTOJI ONAJ ZADNJI ŠLJAM NEMATE PAMETNIJA POSLA ZATO NAM JE I DRŽAVA OVAKVA SA VAMA. SJEDITE ZA RAČUNAROM I ČEKATE KADA ĆE VAM TATA ILI MOŽDA MAMA DATI MARKU DA IZAĐETE NA KAFU: VI STE STOKA NIŠTA DRUGO NEGO STOKA !!!
\"komisija za otvaranje prostorije\" :D
a sta je ovo??? - misteri ....
@ neko ostavio Jest jest... Misteri! Hahahaha! :D
20 GODINA!? Mozda je to Fikret Abdic ostavio tu, za 5 Kolonu!?
Ured-sala za prijeme-wc.