Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...konplja je do prije 50-ak godina bila vrlo korištena industrijska biljka...onda je "neko" odlučio da to tako više nemere...
...btw...jeli vlada sad-a donirala i mobilni skener kriminalnih radnji sakrivenih pod plaštom "politike" i "vitalnog nacionalnog interesa" ?
..."baštovani" :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
MILIJARDITI put da ponovim: TRAVA NIJE DROGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da mu je ovo poslao u pismu, i bez tih "epruvetica" to bi proslo regularno.
Pa jaje pušim evo 25 godina živ zdrav dobar + apetit da nepričam .Pa nikad nisam zakuko jao majko boli a mnogi drugi iza mene istegnulisu papke ne koristeći ništa.Preporuka alo ljudi trava nije droga politika je uplela prste štose tiče trave mariuhane i izjavila to i to u vezi trave i ona sad nije legalna joj državice.UBJEĐEN SAM U TO DAĆE KAD TAD BITI LEGALNA U MEDICINSKE SVRHE.
kanabis za muskarce
katastrofa
Amsterdam seeds :D Pa bolan ne bio kad naručiš reci nek' ti upakuju kao suvenir a ne ovako...
Ejs.... :) tacno tebe kad sretnem na portalu nasrkletis me svojim komentarima ;) Jesi nabavio novi skafander?
Tako tako, handri ti mene a i đonovi su mi otpali tražeći te svuda... Skafander eh cc daću ti ja skafander kad te ufatim :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ponovo drzava dokazuje zabrinutost po zdravlje svojih gradjana, uredno uklanjajuci strasnu drogu canabis sativa sa ulica i tako obezbjedjujuci zdravu buducnost nasih nezaposlenih i obezpravljeenih gradjana na svim drugim poljima :)
...zdrav, mlad, neporočan, nezaposlen, naciji odan...idealni zombi svakog balkanskog mlatimudana u politici...
5 seeds 36 eura ... ovi britanci nisu normalni :-)
Daj pustite narod nek dumana ,viditeli kakav je zivot , na Jamajci gandzu prodaju na kilo..!
Poceli i lijekove za glaukom da plijene... svasta
cuj dobili skener kao donaciju. fuj gadi mi se zivjeti ovdje. pa sta bi radili da vam nisu donirali skener?