Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Behmenu gradonacelniku SA sanse da ne kupuje propalu TV 99 neka za te pare izgradi zatvor u SA za nase osudjene kriminalce. Trebace sto prije eto i njegovi iz SDP ce morati tamo camiti pa bar da ne lutaju ne smjesteni i gube godine \"mladosti\". Stvarno i strah i bruka da nam je okruzenje Boze sacuvaj neznas na koga mozes naletiti.Ni kriv ni duzan na bilo koji nacin ispastati,a eto jos malo idu izbori narode pamet u glavu olovku u ruku.
CUj do oktobra !?? pa ako ga izgrade do 2015 bice super. Daj nasi sto grade nemoze biti zavrseno tako brzo. sjetite se kako smo dobri gradevinari: Bosmal ... Autoput \"5c\" .... rjesavanje sahtova i rupa na glavnim cestama se isto tako vrlo brzo rjesi ... CCCCCC,,, kad naprave neka kazu evo zatvor je napravljen, a to sto kazu do kraja godine nek komotno macku okace
Ovu \"buraniju\" treba U IME NARODA sto prije zatvoriti, jer narod bi se mogao dosjetiti da su najveci kriminalci na vlasti: Silajdzic, Dodik, Radojcic, Izetbegovic i sluge oko ovih \"SLAVNIH VELIKANA\".. A, ako se narod dosjeti ovoga DOBIT CE PO G U Z I C I , NARAVNO NAROD A NE KRIMINALCI NA VLASTI..