Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga silovati tupim kur*em, dati vijagru dugogodisnjim ribijasima i nek ga je*u dok ne nauci podnijeti poraz cuj istukao je sto nece sa njim e jado jadni zbog takvih djevojke imaju predrasude i prema normalnim.
@DrOn4ever Uvijek kretena ima... Mora da si dobar haver sa ovim napasnikom.. vidim isto razmisljate...
@DrOn4ever Kako im ti umace, samo bude li prilika.
Nisam nigdje pročitala, da l' ga je prijavila policiji zbog uznemiravanja? Svakako da djevojci želim brz oporavak, ali isto tako neka ovo svakoj drugoj bude lekcija da se šutnjom postiže ništa. Čuj pratio je, uznemiravao na poslu. To nije nešto što bilo kojoj ženi treba da imponuje. Kad je prekinula svu komunikaciju s njim, trebala je početi komunicirati s policijom.
Bas si lepo izjavio ljubav.Koji mongoloid za ne poverovati.Devojci brz oporavak a siledziji dug zatvor!
I Srki ce biti pusten za dva tri meseca, opet da cekicem nekoga lupa po glavi. Naravno, samo kad se zaljubi. Inace je jako miran i fin decko, kazu komsije. Al' eto ta ljubav, to samo agresiju radja :)
Ja bih ga za yaya objesio mamu yebo pedersku, cuj curicu istukao. To ne terba sudit samo ga starom te djevojcice iznajmit na jedno 3 dana.
Koja izjava ljubavi.Casanova bi mu pozavidio.
RIJEŠIO BIH PROBLEM SEJDIĆ - FINCI TAKO ŠTO BIH IM ODUZEO DRŽAVLJANSTVA I DRŽAO IH NA BORAVIŠNIM I RADNIM DOZVOLAMA OSTATAK ŽIVOTA.TAKO TO RADI FAŠISTIČKA EU.SEJDIĆ NEKA TRAŽI DRŽAVLJANSTVO INDIJE A FINCI IZRAELA ( NIŠTA LIČNO NI PROTIV KOGA , TO SU SIGURNO FINI LJUDI I FINE DRŽAVE).
@DIJAGNOZASDAADHD SORRY JALE IZVINJAJEM SE.
@DIJAGNOZASDAADHD SORRY JALE IZVINJAJEM SE.
toliko žena i on se uhvatio jedne i maltretira je,ma u zatvor debilu jedan!!
Jel "bivša djevojka" ili obična cura koja mu nije uzvratila ljubav? Ni u prošlom ni u ovom tekstu ne piše nigdje da su bili u vezi ali u naslovu da.
Nije ga smjela odbit,mora rasiriti noge kad se to od nje trazi,zato je bog izmislija zene
ti si onaj sto prvi dalmatinac, tako je kod vas zivotinja...
@SultanFatih ZATUC KURVU U GLAVU !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sto ga ja nisam prije nasao da mu presudim po starom turskom obicaju: sabljom
Zarasli cupo s malim jajascima ko u ptice kolibri
Vjerujem u ljubav, za nju dajem sve,i suze i vino ispijam zbog nje.Kad je ljubav u pitanju, z Bogom pameti,
luda ljubav..........luda luda, valjda ce se ohavizati u zatvoru
To je kompleksas sa manjim mudima nego sto mu je koeficijent inteligencije.