Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:(
Samo jedno pitanje za Klix (ako oni ikada čitaju komentare, s obzirom da dozvoljavajui svakakve bljuvotine po ovom portalu): Zašto uopće dozvoljavate komentarisanje ovakvih i sličnih tragedija? Ovo je nešto što je po novinarskom i svakom drugom etičkom kodeksu vijest koja spada u crnu hroniku, a takve vijesti se ne komentarišu niti treba dozvoliti komentar bilo kakve vrste. Uvijek će se naći neki bolesnik koji će svojim komentarom nanijeti možda još veću bol porodici stradalog.
pa znaju ljudi sta ce svađu pokrenut. Kao prica o titi, džamije, medrese, ratni zlocini. Evo ja sam prvi ceko kad ce izaci tema o lavici u pionirskoj samo da bi mogao nesto pisat o srbima
ajoj dusa malena.. sva sam se najezila.. Daj Boze samo da bude ok i bez ikakvih posljedic., uzas
Uzasno! Maleni ne daj se, sve naj i da brzo ozdravis!
Pa kako je to uspio, e Bože dragi :( Želim mu brz oporavak...
Molim se za ovaj mladi život da se izbori sa tom povredom i da preživi. Doktori upotrijebite sve svoje vještine i znanje da ga spasite.
o Boze, koja tragedija...brz oporavak!
U PM
Ne daj Boze nikom, od same pomisli na dogadjaj se najezim od strave. Ljekarima zelim najbolji uspjeh a malom brz oporavak bez posledica!!!!!!!